Koen's open brief n.a.v. de actua!

Gezien de ernstige gebeurtenissen van de afgelopen dagen werd ik gedwongen een open brief te schrijven.

OPEN BRIEF:

"De uitspraak van de rechter in Gent heeft erg verstrekkende gevolgen!"

Nu gaan nog meer mensen op het Blok stemmen omdat het als de enige oppositiepartij wordt beschouwd en deze partij werkelijk geen blad voor de mond neemt aangaande veranderingen in dit land. M.a.w. wie tegen het beleid is, is voor het Blok. De CD&V doet dus niet meer mee.

In feite speelt dit alles dan weer in het voordeel van de SPa en VLD, want zo verzwakt de CD&V. Een partij waar de huidige Paarse coalitie een tripartite na 13 juni mee zal moeten vormen. Het is dus helemaal niet zo slecht bedacht van Paars om het Blok naar een verkiezingsoverwinning te helpen. Des te minder sterk wordt de CD&V bij de onderhandelingstafel na 13 juni.

Nogmaals, problemen die er effectief zijn in dit land los je niet op door partijen via rechtbanken te liquideren, want daarmee haal je geen problemen noch Vlaams Blok-kiezers weg, integendeel je veroorzaakt er alleen maar maatschappelijke onstabiliteit mee in een land. De communautaire relletjes zullen als nooit tevoren de komende maanden en jaren oplaaien. Het wordt een regelrechte strijd tussen Vlaanderen en Wallonië, ja zelfs terreur wordt hier niet uitgesloten. Zo erg heeft dat vonnis de zaken op de spits gedreven. De woede bij bepaalde delen van de bevolking is onomkeerbaar.

Overigens Verhofstadt en Stevaert moeten nu niet de vermoorde onschuld spelen. De beklaagde partijen te Gent zijn HUN initiatieven en worden door elke burger via 'belastingsgeld' gefinancierd om spreekbuis te zijn van Paars. De Blok-kiezer betaalde dus mee om z'n eigen partij in de vernieling te zien rijden. En ja hoor, de Walen waren er als de kippen bij om Vlaanderen nog meer de grond in te duwen en er op te wijzen dat Wallonië hier baas is in Vlaanderen in ruil voor de broekzakkerij van Verhofstadt en Stevaert. Broekzakkerij waarbij officieel Verhofstadt de baas is, maar achter de schermen officieus en in werkelijkheid Di Rupo regeert over Vlaanderen en meteen ook heel België.

De Verhofstadts en Stevaerts van Vlaanderen zijn heel blij, ja want het Vlaams Blok is een racistische partij en in Vlaanderen leven 800 000 racisten (Volgens K. Degucht VLD: mestkevers!). Als je dus één ding niet moet doen met de Vlaming dan is het wel degelijk hem betuttelen en nog minder hem uitschelden voor racist en mestkever. Als nooit tevoren stevent het Blok af op een mega-overwinning. En dat eigenlijk ten koste van de CD&V als oppositiepartij en goed alternatief. Dit is gewoon al een reden om de verkiezingen ongeldig te verklaren wegens een niet correct verloop naar de verkiezingen toe. Hoe je het draait of keert maar het Blok krijgt nu in de Vlaamse politieke geschiedenis een nooit eerder geziene publiciteit in de media. Er is een spreekwoord dat zegt: any publicity is good publicity ...

M'n vrees zal ongetwijfeld op 13 juni werkelijkheid worden en dat is dat het gematigde alternatief (CD&V) voor het zeer slecht gevoerde Paarse beleid van de afgelopen jaren kiezers zal verliezen aan het 'harde & repressieve' alternatief (Vlaams Blok). Meteen ook de doelstelling van Paars.

Conclusie: de verkiezingen zijn voor 2004 nu reeds al vervalst wat de uitslag ook moge wezen. Schuldigen: Guy Verhofstadt uit Gent en Steve Stevaert uit Hasselt. Allebei weten ze van niets. Hun naam is Haas, maar de kiezer weet wel beter ... hopelijk kunnen beide personen ooit eens terecht staan voor een rechter, want wat die 2 momenteel uitmeten heeft niet veel meer van doen met 'democratie'. Het zijn als 2 katjes in het nauw die nu rare sprongen maken en via een rechtbank hun verkiezingsnederlaag aan het verhinderen zijn.

Oh ja, en de uiterst linkse media van VRT tot De Morgen doen er alles aan om wat olie op het vuur te gooien. Hoe meer ze op de redactie in hun vuistje wrijven hoe hoger de procentjes voor het Blok op 13 juni. Na de media heeft Paars nu ook de rechtbanken in haar macht. Wie zei daar iets in de aard van Berlusconi en Poetin in het kwadraat? Ik ben niet van gisteren hoor en met mij nog een pak andere 'brave' burgers die alvast NIET zo braaf zullen zijn op 13 juni in het stemhokje. Paars kan van mij één ding krijgen: een schop naar de maan! Evenals die rotte Vlaamse gepolitiseerde Paarse media!

Op 13 juni is het aan de burger!

Dankt u!

Koen Godderis

Vrijdag 23 April 2004

 
©2002 Koen Godderis