Opinie: Waalse dictatuur! 

Als we nu eindelijk eens komaf willen maken met de Waalse arrogantie zoals we gisteren opnieuw konden constateren bij Elio Di Rupo, die zichzelf niet alleen als de baas van dit land ziet, maar het ook effectief is, dan hebben we maar 2 keuzes: CD&V of Vlaams Blok.

Een meerderheid CD&V-Vlaams Blok zou het mooiste geschenk zijn dat Vlaanderen ooit kreeg, maar natuurlijk de grootste opdoffer voor SPa, VLD en de Walen, want deze zijn nu al jaren bezig Vlaanderen volledig naar het failliet aan het helpen. Zeg maar 'de verenigde vrienden' die van België de laatste jaren een nooit eerder in Europa geziene dictatuur hebben gemaakt.

Op 13 juni ben ik er zeker van dat heel wat mensen dit niet meer hoeven uitgelegd te worden waarom een CD&V-stem of Blok-stem belangrijk is voor Vlaanderen.

Radiomakers? Dat zullen we ook geweten hebben. Alle mooie Brusselse frequenties gingen richting Wallonië en u zult maar een stationnetje hebben dat dicht bij Wallonië aan het uitzenden is ... Wallonië leeft elke dag op de kap van de Vlaming en is hier op de koop toe ook nog baas omdat Verhofstadt en Stevaert hun broek afdoen in ruil voor de vetpotten.

Na 13 juni kunnen we aan de VLD, SPa en Wallonië zeggen: go fuck yourself, daar twijfel ik niet aan!

Het Vlaamse volk zal z'n tanden laten zien.

Genoeg is genoeg!

Koen
--
"CD&V en Vlaams Blok, het enige alternatief!"

Koen Godderis

Vrijdag 23 April 2004

 
©2002 Koen Godderis