Koen's weekboek 13-4-2004

Hey, hey, alles kids jongens en meisjes? Met mij alles ok, hoewel ... kan altijd beter. Ah ja, een mens heeft altijd wel iets. Zo heb ik al een tijdje weer last van de maag. De laatste dagen is dat minder geworden en is het vooral in de buik te doen. Niks om je zorgen over te maken. Zo erg is het allemaal niet.

Het was Pasen, ... en na zo'n verlengd weekend komt een mens moeilijk op gang. Het mag dan wel dinsdag zijn, maar het lijkt wel maandag.

Het belooft alvast mooi weer te worden. Jihaaaaaaaa!!! 't Heeft lang geduurd, maar de zon begint eindelijk eens haar werk te doen. Vrij laat als je het mij vraagt, want zoveel zon hebben we dit jaar zeker nog niet gehad. Grijs weer daarentegen. Een mens vrolijkt daar helemaal van op, vind je niet? De tuinmeubeltjes heb ik alvast al op het terras gezet.

Waar ik op dit moment vooral mee bezig ben is uiteraard nog steeds met m'n zaak in sports & leisure en het in de computer stoppen van m'n muzikale collectie. Beetje ontmoedigend, want per koffer heb ik geconstateerd dat er zo'n 1500 nummers zitten. En ik heb redelijk wat van die koffertjes plus nog eens alle vinyl en cd-singles. Dat wordt dus nog een tijdje doorwerken tot heel het systeem op poten staat. Maar ik heb er een goed oog in.

VoilĂ , zoveel is er dus niet gebeurd de voorbije week. Zal hier nog wat verder doen, want heb nog wat werk. Hou je goed, tot volgende week!

Koen Godderis

Dinsdag 13 April 2004

 
©2002 Koen Godderis