Koen's weekboek 18-3-04

Ik ben kwaad, ik ben furieus, ik ben door het dolle heen. Na Jurgen Verstrepen probeert men bij de VLD nu ook mij te muilkorven aan de hand van een politiek proces.

AANVULLING 19-3-2004:

De zaak had vandaag vrijdag 19 maart om 9u00 te Veurne moeten plaats vinden, maar werd uitgesteld naar 2 april.

Er is meer overleg nodig, want in tegenstelling tot waar het eigenlijk allemaal om zou moeten draaien, nl. dat pietluttig domeintje marinokeulen.be, gaat het hier om een politieke afrekening.

M'n kritieken op het mediabeleid zijn bij de VLD in het verkeerde keelgat geschoten. Het verwondert me niet, want het was al van in de tijd dat ik columns schreef voor radiovisie.be en het onderzoek verrichtte voor iradio.be naar de fraude aangaande de landelijke radio-licenties dat ik geviseerd werd door de VLD.

Het zijn gewoon DDR-praktijken. Burgers die gemuilkorfd worden aan de hand van diverse intimidaties. Ik ben het kind van de rekening voor 16 dossiers die nu ook weer bij de RvS zijn terecht gekomen en de klachten lopende bij het parket in het kader van het dossier van de lokale radio's.

Hier zijn geen woorden voor! Uit peilingen blijkt dat op 13 juni ook één en ander zal afgerekend worden ...

Ondertussen verscheen in de Krant van West-Vlaanderen een volledig artikel op pagina 3. Wat verkeerd is in het artikel is dat ik enkel de VZW Sympatiek beschuldig aangaande dat naamgebruik. Wou dit even rechtzetten.

Morgen verschijnt opnieuw één en ander in het Nieuwsblad. Veel heisa dus rond dat domein marinokeulen.be hoewel mensen me dan direct vragen: zit hier niet meer achter? ... dan moet ik steevast antwoorden: JA.

Vandaar dat ik zo snel mogelijk af wil van dat domein. Ik lust die domein-spelletjes en rechtszaken van Marino Keulen niet.

Waarom een proces voor een domeintje van 10 euro??? Gewoon belachelijk! Maar ik zal me niet laten intimideren. Laat dat duidelijk zijn.

Koen Godderis

Donderdag 18 Maart 2004

 
©2002 Koen Godderis