Koen's weekboek 20-11-2005

Dag iedereen,

zondagmiddag en jawadde zeg, mijn kopke. Oei oei oei. Gisteren een feestje gehad. Italiaans buffet en drinken tot je er bij neervalt. (lol) 't Was 6 uur vanmorgen. En dan weer de winkel open doen. Niet getreurd, ze zeggen altijd dat je moet beginnen waar je de avond voordien (4-tal uur geleden) mee geëindigd was. Euh ... dansen?

En ja, ondanks het feit dat ik hier elk moment waarschijnlijk mijn laatste adem uitblaas (zo voelt het toch, maar straks wat slapen), ben ik er daarnet om iets na 10 uur in de morgen nog eens stevig ingevlogen. Op de geluiden van Hernandez zijne Born to be aliiiiiiive beleven we nog een keertje de echte discotijd, maar dan thuis. Zie hier de opname. En voor diegene die denken dat er een vijs los zit, heb ik dat puur "voor de grap" opgenomen. De éne gaat daar hilarisch op reageren, de andere dan weer minder. Ach ja ... let it be.

En de zomer? 't Is weer voorbij de mooie zomer. Als terugblik 5 foto's van op retrovisie. Een samenkomst van allemaal radiomakers afgelopen zomer in Denderhoutem. Meer foto's en video van retrovisie.fm vind je op radioactief.be. Vanaf dinsdag verschijnt daar overigens de 1ste column van mij: 'De klare kijk van Koen Godderis'. Had het er in een ander bericht zoals je kunt zien al eens eerder over. Onderstaande foto's vind je eveneens terug op diverse andere sites.







De zomer van 2005 ... mmmmmmmmm ... Hier een foto van de radiobijeenkomst: retrovisie, zondag 28 augustus. 't Was megaleuk.








Iets anders. Madonna (foto's) heeft het deze week nogal bruin gebakken. Ze werd beschuldigd van plagiaat voor het liedje Frozen en een rechter in Bergen gaf de aanklager gelijk.

Frozen zou gepikt zijn van een reeds bestaand Belgisch nummer Ma vie fou le camp van Salvatore Acquaviva. Een rechter heeft afgelopen vrijdag bepaald dat het nummer niet langer mag gedraaid worden op alle Belgische radio's noch verkocht worden in de platenwinkels. Dat betekent ook alle CD's waar het nummer naast andere nummers op terug te vinden is.

Of Madonna er echt van wakker zal liggen dat is nog maar de vraag. Ze is ontzettend rijk en op 47-jarige leeftijd ziet ze er nog steeds geweldig uit. Meer nog, er ligt een nieuw album van haar in de winkel. Confessions on a dancefloor.

Haar single hung up is op dit moment een echte hit. Een makkelijk nummertje met een erg hoog Kylie Minogue gehalte. Zal mij, de fans en haar worst wezen. De plaat klinkt gewoon erg lekker. Mmmmmmmmmmmm ...

Voor wie nog eens haar optreden wil zien van "hung up" onlangs op de MTV Music awards kijkt best hier. Ik krijg er nog steeds kippevel van. Zo'n geweldige vrouw/zangeres en nog steeds zo mooi. Echt! Zeker eens kijken. (origineel 1, 2)

Allez, ik ga hier ook ophangen, want zal nog een beetje slapen. Ben niet al te fris. Hou zou dat komen? Hihi ... En euh, voor ik het vergeet. Nogmaals zeggen dat 'De klare kijk van Koen Godderis' dinsdag voor de eerste keer verschijnt op radioactief.be. In exclusiviteit. Ze hebben me het uiteindelijk zo gevraagd. En heb daar mee ingestemd. Normaal gezien zou de column ook overgenomen geweest zijn door radiovisie.be, maar dat gaat dus niet door.

Bij radioactief.be hebben ze op retrovisie een video-interview van me afgenomen. En enige tijd geleden mailde men me van radioactief.be om te zeggen dat dat nogal serieus wat bekeken werd. Even letterlijk een deel uit de mail halen: Beste Koen, wij van radioactief willen je toch nog even feliciteren met je zeer geslaagde interview via onze website. Even vermelden dat je interview goed was voor 17.574 hits met een bandbreedte van 88.70 MB. Het mag dus duidelijk zijn dat je als radiopersoonlijkheid nog steeds zeer goed in de markt ligt. (Mail van 8 november 2005) En aangezien ik wel geloof in de website gaan mijn columns daar dus vanaf dinsdag wekelijks te lezen zijn.

Tot een volgende! En vergeet af en toe niet van het leven te profiteren.

Koen Godderis

Zondag 20 November 2005

 
©2002 Koen Godderis