Binnenkort: De klare kijk van ...

Ja, 't werd tijd om wat te schrijven Dag iedereen,

wie herinnert zich nog 'de miseries van Godderis' op Radiovisie.be? Ondertussen 5 jaar geleden. Wekelijks verschenen korte stukjes over de actualiteit, meestal verband houdend met radio.

Na een lange periode van afwezigheid ben ik er weer klaar voor om de redacties en lezers van Radiovisie.be en Radioactief.be elke week van een nieuwe column te voorzien.

Een precieze datum is er nog niet, maar hou alvast desbetreffende sites de komende tijd op dinsdag in de gaten.

Hieronder het bericht (Mirror)dat vandaag verscheen op radioactief.be.


Koen Godderis is terug met: "De klare kijk van Koen Godderis".

De kogel is door de kerk: "De klare kijk van Koen Godderis" moet zowat de werktitel worden van een nieuwe reeks columns van Koen Godderis. Dat zijn Koen Godderis, RadioActief.be en RadioVisie.be gezamelijk overeengekomen.

"Aan de vooravond van 2006 is het moment aangebroken om er weer aan te beginnen. Heel lang heb ik de boot afgehouden omdat ik er niet 100% klaar voor was en dan doe ik het niet. Dat is bij mij met alles zo. Maar na wat nadenken, vind ik de tijd rijp om er weer aan te beginnen” aldus Koen Godderis.

De columns van Godderis zijn niet onbekend in het radiolandschap. Reeds in 2001 verscheen wekelijks de column “De nieuwe markante miseries van Meester Godderis” op RadioVisie.be. Toch is Godderis helder: “Laat wel duidelijk zijn dat ik niet elke week over radio "pur sang" kan schrijven, daarvoor gebeurt er te weinig in Vlaanderen. Ik wil columns schrijven op een vrije, ongeforceerde en recht uit het hart komende manier. En dat soms naar de actualiteit van het moment, zoals in mijn eerdere columns. Het geeft naar mijns inziens ook meer diepgang aan een internetkrant wanneer er eens iets verschijnt wat als "verruimend" kan ervaren worden.” De aanloop naar nieuwe schrijfwerken van Godderis’ hand, komen niet toevallig: “Ik wil ooit terug in de mediasector en wil met deze columns nu al een voorzichtige aanloop nemen naar wat komen zal.” Daarmee bevestigt Koen Godderis nogmaals z’n intenties die hij ook duidelijk maakte in ons video-interview.

De nieuwe column “De klare kijk van Koen Godderis” lees je binnenkort op RadioActief.be én RadioVisie.be.

Woensdag 09 November 2005

 
2002 Koen Godderis