Koen's weekboek 30-10-2005

Hallo,

zondagavond 30 oktober 2005. Kwestie van de datum er eens bij te zetten, want het was vandaag zomaar eventjes 22 graden buiten. Je kon als het ware zwemmen in de zee. En dat deden ook heel veel mensen.

We kunnen er niet om heen dat de aarde aan het opwarmen is. Echt koude winters zijn er niet meer. Tenzij over een kortere periode. Terwijl de winters vroeger harder en langer waren. De temperatuursveranderingen brengen ons niet alleen zachtere winters, maar ook meer natuurrampen. Overstromingen, orkanen, ... Enfin, ben geen specialist ter zake, maar laten we toch maar een beetje voorzichtig omspringen met onze moeder Aarde.

Verder is het weer fuiventijd. Oktober-November zijn de 2 fuivenmaanden bij uitstek. Dat betekent dat ik ook wel eens wat fuiven draai. Afgelopen zaterdag 22 oktober was er een fuif in Handzame, nl de Kip Ni Tuk-fuif. Er was redelijk veel volk en het was tof om er te draaien. De ambiance zat er ferm in. Op de foto hieronder zie je me trouwens een keertje aan het werk. (Klik op foto)

Dj Koen Godderis in volle actie. En ja, altijd cool blijven (lol)
Komende zaterdag 5 november is het weer van dat, maar dan in Kortemark. The Power Party. Een fuif die ik nu al een jaartje of 4 draai. Niet zo lang als de Kip Ni Tuk van vorig weekend. Die heb ik al zo'n 7-tal keer gedraaid. Heb nog meegemaakt dat er zo'n 2000 mensen aanwezig waren. Wat toch een mooi aantal is. Voor de Power Party van dit jaar schat ik zo'n 800 mensen. Iets wat ook nog steeds een mooi aantal is.

Wat ik zaterdag ga draaien? Vooral veel pop-rock en lekkere disco, aangevuld met de hitjes van vandaag. Supergemakkelijk als je al een paar jaar dj bent, maar in de zaal merkt men er niets van. Voor ons dj's is dat na al die jaren kinderspel. En plankenkoorts heb ik al helemaal niet. Of dat er 50 man of 5000 man in de zaal zit, dat maakt niets uit. Integendeel, hoe meer mensen hoe makkelijker om muziek te draaien. De ambiance zit er des te sneller in.

't Wordt zaterdag redelijk hectisch want mijn vriendin heeft me uitgenodigd om eerst broodjes te gaan eten in Rekkem (Menen-Moeskroen). Ze willen daar het industriegebied de LAR Noord uitbreiden met een LAR Zuid, maar dat pikken de buurtbewoners niet. Er wordt zwaar actie gevoerd tegen de uitbreidingsplannen. Meer info hierover op de website. Geen Lar zuid, zo klinkt het. In de kranten verschijnt hierover regelmatig iets.

Morgen maandag komt een andere vriendin uit Brussel op bezoek. Heeft dan net een weekendje Madrid achter de rug. En dinsdag weet ik het nog niet zo goed ... Dan is het allerheiligen. Even tijd maken voor een moment van bezinning. En woensdag hernemen we de activiteiten.

Prettig verlengd weekend toegewenst. Geniet ervan. En tot een volgende.

Koen Godderis

Zondag 30 Oktober 2005

 
©2002 Koen Godderis