Bevallige secretaresse gezocht!

Dit bericht enkel voor knappe dames!

Op zoek naar het ultieme genot? Beu om elke dag op zo'n logge, bureaucratische redactie te moeten werken ergens aan de Reyerslaan of de Medialaan? Ben je knap en niet vies om af en toe de verkeerde schaatsen aan te trekken? (Koen valt steeds op schoon madammen). Dan hebben wij een job voor jou!!!

Koen Godderis is namelijk op zoek naar een mooie babe die aardig uit de voeten kan met een computer. Sinds kort staat er ten huize KG nog een bureau met computer waar onder meer een 10 000 muzikale bestanden op moeten. Op de foto zie je rechts boven de PC met bureau. Linksonder zie je op de andere computer een kroonkurk-opener voor wanneer de nood het hoogst is. Pilsje openen, of Cola? No prob, opener altijd in de buurt! Een echte vakman ... en dus ook een vakvrouw dienen elke dag het juiste gereedschap rond de computer te hebben liggen. De PC die je trouwens hier ziet, is de enige echte KG-computer. Enkel voor KG, tenzij er even wat tijd over is om bij KG op de schoot te gaan. (lol)

Je leest het goed. Een prima werksfeer met een zicht op de weide omgeving. Buitenzicht: foto 1, foto 2 en foto 3 Zoals je kunt zien ligt er nog wat sneeuw. Tijdens de pauze is er dan ook nog wat tijd om met sneeuwballen te gooien. En als de secretaresse de rest van de terrasmeubeltjes wil binnenhalen dan wordt het alleszins koekenbak.

CV sturen naar secretaresse@koengodderis.be, en vergeet vooral geen goeie schep zout mee te brengen ...

Nog heel even hieraan toevoegen dat, tijdens de fotoshoot vastgesteld, KG een VTM-kijker blijkt te zijn. Zoals je kunt zien, het ligt er allemaal vrij rommelig bij. Dat wordt dus een combinatie van secretaresse en kuisvrouw.

KG-redactie

Maandag 01 Maart 2004

 
©2002 Koen Godderis