Koen's weekboek 29-2-2004

Dag iedereen,

amai, gisteren een feestje gehad. Je kent dat wel. Van die gebeurtenissen waarvan je de dag nadien steevast een klop van de hamer krijgt. Zoals je ziet op de foto, redelijk ne slag van de molen gehad, maar daar zitten die Grimbergens wel voor iets tussen ...

Verder deze week veel volk over de vloer gehad op koengodderis.be, maar dat was te wijten aan iemand die in de nieuwsgroepen overal berichten plaatste onder mijn naam. Op deze manier werd het een warboel van je welste. Uiteindelijk lijkt de dader tot inkeer te zijn gekomen en post geen berichten meer.

Morgen een nieuwe werkdag en meteen ook de eerste dag van een nieuwe maand. 1 maart 2004 wordt een niet onbelangrijke dag in de Belgische geschiedschrijving. De dag waarop het proces Dutroux begint en ook het politieke proces tegen het Vlaamse Blok van start gaat. 'De afrekening van premier Guy Verhofstadt' wordt wel eens gezegd. De premier zou z'n succes afmeten aan het terugdringen van het Blok, iets waar hij politiek zeker niet in geslaagd is gezien de forse vooruitgang van het Blok in diverse peilingen. Aangezien het Blok niet via politieke weg teruggedrongen wordt, probeert Verhofstadt het nu via een rechtbank. Onder de gordel ...

Dinsdag is er vergadering voor radio 936. Het project krijgt alsmaar meer een concrete vorm. Komt daarbij dat de organisatie alsmaar groter wordt. Persoonlijk ben ik erg tevreden over het nu al geboekte resultaat. In 2005 moet radio 936 in de lucht kunnen.

Zo dit was het dan maar weer. Valt niet echt mee om je weekboek te schrijven 'the day after'. Laten we het houden op 'nice try'? Dikke knuffels en kusjes aan alle lieve madammen en de mazzel aan al toffe pé's.

Koen Godderis

Zondag 29 Februari 2004

 
©2002 Koen Godderis