Koen's weekboek 12-9-05 (update)

Dag iedereen,

ik heb eigenlijk niet zoveel te melden. Wereldschokkende gebeurtenissen zijn er de laatste dagen niet geweest. Alles gaat zijn normale gangetje. Heb de nodige rust en stabiliteit in het leven weten terug te vinden. En daar hebben vooral een paar goeie vrienden en vriendinnen voor gezorgd. Eéntje van die vriendinnen is ondertussen dé vriendin geworden.

De laatste keer dat ik iets schreef, ging voornamelijk over die radiodag te Aalst op zondag 28 augustus 2005. Foto's van dit evenement vind je in het mapje foto's retrovisie.fm en beelden vind je bij video. Je ziet ook mij een paar keer in het debat. Dat was meteen ook één van de eerste keren dat ik samen met mijn vriendin publiekelijk verscheen.

We kunnen mekaar nog steeds goed vinden. En vooral: we kunnen goed "klappen" tegen mekaar. Communicatie is voor mij het belangrijkste. Als dat er niet is dan stopt het vroeg of laat tussen 2 mensen. En pas op, er zijn mannen en vrouwen die dus niet kunnen communiceren. Awel, zo iemand moet ik niet (meer). Daar kan je niets mee opbouwen.

Op een dag voelen ze zich wat minder en sturen ze je doodleuk een mailtje om te zeggen dat het uit is. De meeste meisjes en jongens van 16 jaar doen nog niet zoiets achterbaks. Tja, die mensen zullen toch eens moeten beseffen dat een gebrek aan communicatie hun relatie of huwelijk hen steeds de das om doet. In sommige gevallen is het leed al geschied en is 't huwelijk al voorbij. Allemaal jammerlijke zaken die beter niet zouden gebeuren.

Mijn chouke is anders echt een tof en leuk meisje. Al zeg ik het zelf. Ware het niet mijn lief, zou het best een goeie vriendin kunnen zijn. We zijn allebei blij mekaar te hebben leren kennen. En zijn gelukkig met mekaar. Wat moet een mens nog meer? We hoeven ook niet op ons horloge te kijken, want we hebben allebei (nog) geen kinderen. Allez, best wel positief nieuws dus. Na regen komt ... En ja, over regen, wind en herfst gesproken!

We zijn ondertussen halfweg september en dat is zo langzaam aan de overgang naar de herfst die we met zijn allen zullen maken. Een zomer hebben we helaas niet gehad dit jaar. Af en toe wat mooi weer, maar dat was het ook. Augustus was zelfs een echte rotmaand. Maar dat is typisch Belgisch. Je weet nooit welke zomer je krijgt.

Het is 23u00, ik ga slapen. Zo een beetje mijn uur om in bedje te kruipen. Kwestie van morgen fris en monter de dag tegemoet te gaan. Tot een volgende.


Update 18-9-2005

Bijna vergeten! Koen's alarmschijf voor deze week. Al een tijdje uit, maar 't is en blijft een oh zo schoon nummer. Allez, om 't goed te maken: (1), (2) en (3).


Koen Godderis

Maandag 12 September 2005

 
©2002 Koen Godderis