Koen's weekboek 23-02-2004

Het is carnaval in Rio en dat zullen we met z'n allen geweten hebben. Schaars geklede vrouwen die uitbundig staan te shaken op de door de straten toerende carnavalwagens. Meteen weten we ook weer waarom we leven!

Maar hoe was het dan afgelopen week met mij? Bwah, eigenlijk niks speciaals. Een heel gewone week. En heb dan ook niet zo veel te vertellen. Erg hé als je niks te vertellen hebt? Maar ja, de éne week is de andere niet.

Zaterdag naar de film geweest met ons meisje. En dat na haar eerst een schoon beertje te hebben afgegeven. Heeft ze me atijd bij me ...

Over de film kan ik wel één en ander zeggen. Het betreft een prent met 6 oscarnominaties en heet Mystic River. Een echte aanrader. Vooral de acteerprestatie van Sean Penn is verbluffend. Het moment waarop hij vraagt waar z'n vermoorde dochter is, is werkelijk erg aangrijpend. . Hier kan je alvast naar de trailer kijken. Daar vind je een stuk van die take terug. "Is my doughter in there"? ... schreeuwt Sean Penn en het snijdt je door merg en been. Lang geleden dat ik nog zo'n mooie film zag. Af en toe wat traag, maar dat is dan ook één van de weinige kritieken die ik op de film kan geven.

Zo, dat was het dus, niet zoveel gebeurd deze week. Tot een volgende, hou jullie goed!

Koen Godderis

Maandag 23 Februari 2004

 
©2002 Koen Godderis