Radiodag 28 aug. 2005 (Update)

Allez vooruit,

de kogel is door de kerk. Volgende week zondag 28 augustus 2005 heb ik toegestemd om op de radiodag van de mediawebsite Radiovisie.be te Denderhoutem aanwezig te zijn en in het panel te zetelen om 15u00 en om 17u00.

Eventjes uitleggen wat Radiovisie.be is. Dat is een website die bericht over alles en nog wat in de Vlaamse en Nederlandse media. Ik heb er een paar jaar geleden columns voor geschreven. En was zowat de enige Vlaamse radiocolumnist van dat moment. Ik voelde dan ook een beetje afgunst 'van sommigen' binnen het wereldje omdat mijn columns op dat moment zoveel aandacht genoten. Maar afgunst is nu eenmaal iets wat er al altijd is geweest en altijd zal blijven. Vooral in de mediawereld. Het loopt er vol van de egotrippers (lol). Verder heb ik er nog analyses van diverse radiostations voor gemaakt, nl. de format-cijfers. En natuurlijk ook gewone radio-artikelen geschreven.

Ben eventjes gaan zien wie er allemaal in het panel om 15u00 en 17u00 zal zitten. Wat opvalt is dat er staat: Jeroen Gorus, ex-radio Donna. Tiens, is Jeroen daar bij radio Donna in de ochtend weg? Hèhè, je kunt gaan zien hoeveel ik het allemaal heb gevolgd de laatste tijd. En ja, Marc zal er ook zijn. Marc Huylebroeck de prijzenaankondiger van het Rad van Fortuin. Ben enige tijd geleden op zijn verjaardagsfeestje geweest en was best gezellig. Marc is één van de weinigen met zoveel verdiensten in de mediasector die zo eenvoudig is gebleven. Rad van Fortuin, Walter's verjaardagsshow, Devos Lemmens (Aan Tafel!), tv-commercials, etc ... en verder moet je het maar eens bekijken wie er allemaal zal zijn. Als ik me niet vergis wordt dit ook LIVE uitgezonden en kan je luisteren via het internet.



Update:

Ben hier eventjes de spaghetti aan het opwarmen en ondertussen wat op de site van Jeroen Gorus aan het zoeken geweest naar leuke geluidjes. Vanuit de tijd dat hij nog niet de morgen deed bij Radio Donna, bij Topradio dus. En wat kom je daar tegen als je klikt op 'geluidjes'? Ze bellen naar het Klein Seminarie van Roeselare waar ook ik ben ... af-ge-studeerd, moehahaha!!! Proest proest ...

HAHAHAHAHAHAHA .... mega lollllllllllllllll!!!! De tweede dame, met name Ria, die aan de lijn hangt is de vrouw van een leraar economie aan het KSR. Een leraar waar ik heel wat jaren les van heb gehad. En voor mij bekend staat als iemand waar ik nog altijd goeie herinneringen aan heb. De vrouw van Marc V., met name Ria, is eveneens een bekende, want zij is afkomstig van hier uit de buurt. Schitterend! Normaliter is Jeroen daar volgende week zondag en zal 'm hierover zeker spreken. Maar ook wie die Thomas nu eigenlijk is, want ik ken 'm misschien wel.

Koen Godderis

Vrijdag 19 Augustus 2005

 
©2002 Koen Godderis