Life goes on ...

Dag iedereen,

er is hier niet veel beweging hé. Maar ik had jullie dat ook gezegd dat dit zo zou zijn tijdens de juli-maand.

Zoals je al hebt kunnen lezen is het jammer genoeg uitgeraakt met mijn vriendin, maar dat is ondertussen een afgesloten hoofdstuk. Het leven gaat verder.

Afgelopen dagen hing ik met iemand aan de lijn die in het Vlaams Parlement zit, ne parlementair gelijk of dat ze zeggen, in verband met de breuk met mijn vriendin. Ik zat gewoon erg in de put, niet te doen. Echt, koelbloedig gedumpt bij klare hemel. Maak dat mee! De persoon in kwestie is veel eerder een echte "maat" gelijk of dat ze zeggen dan een politieke kennis en wist me dan ook te troosten. Is al wat van leeftijd en heeft veel levenservaring op alle vlakken. Ook zakelijk. Echt dat deed vreselijk deugd om ne keer te babbelen. In moeilijke tijden kent men zijn echte .... maten. Juist!

Nu ja, we hadden het al gauw over de "radio". En eerlijk gezegd dat ze allemaal mijn edele delen kunnen kussen, want ik heb voor West-Vlaanderen gepoogd om een serieus project uiteen te zetten, maar door pure corruptie binnen de politieke wereld is dat allemaal niet doorgegaan. Ik heb zoiets van: dat ze allemaal de pot op kunnen in dit corrupte apenland, ik doe hier juist geen klop meer voor de mensen, want ge moogt dat toch niet doen. Sommige corrupte politiekers houden je toch tegen. En 't kan mij allemaal niet meer schelen wat ze ervan zeggen, maar nog voor de licenties werden uitgereikt belde een (kandidaat voorzitter-) zwaargewicht (ge hebt 2 kansen om te weten wie het is, lol) van het blauwe fabriekje me op om te zeggen dat er weer zou gesjoemeld worden dat het geen naam heeft. Achteraf was het nog waar ook.

Maar ...

Na al eens gezegd te zijn geweest door een andere maat die directeur is van één van de persmaatschappijen in Vlaanderen, zal niet zeggen dewelke, dat ik absoluut moest doorgaan, begon ik toch te twijfelen. En nu onze andere maat van in het Parlement zei dat ik moet doorgaan, kan ik wel niet verder. Ik ga dus na de Raad van State, Parket, Vlaams Commissariaat voor de Media en de Vlaamse Commissie Media naar Europa met een fikse klacht en schadevergoeding. Zeg, we gaan er niet meer mee lachen zulle met al die corrupte praktijken. Ik heb er dik voldoende van. De bewijsstukken zijn er, dus waar wacht ik eigenlijk op? Nu ja, ik was zodanig gedegouteerd dat ik eigenlijk helemaal in niets meer zin had. Ook het gerecht heeft me begin dit jaar werkelijk "gezocht". Waarom? Omdat die niets beters te doen hebben zeker? Dat is hier toch wel een vreemd landje zulle. Ge moogt hier niet teveel in de corrupte pot roeren of ge hebt prijs. (Oké, soms wordt het een mens teveel en wordt het allemaal zwart voor de ogen.)

Uiteraard had dit alles op radiovlak inzake "gedegouteerd" zijn ook een beetje met de breuk van mijn vriendin te maken. Iemand uit de radiowereld zei me dat ik weer moest radio maken ... 'k Zag het toch wel eventjes allemaal niet meer zitten zulle!!!

Ik weet nog goed dat Bert Geenen, de grote baas van VTM, me eens vroeg of ik niet geïnteresseerd was om programma te doen op Q-music (zie foto) en of ik een programmabandje wou opsturen. Nathalie Delporte van Q-music zat zelfs indertijd als verlegen meisje na mij in de programmering op radio Contact Kortrijk. Klein wereldje hoor, kom je altijd dezelfde mensen tegen. Echt, na al die tijd, ik weet het niet meer. Heb ik daar nog wel zin in??? Ik moet gewoon mij rustig herpakken op alle vlakken. Ook wat hobby's betreft. Want naast mijn zaak was er opeens niets meer. Echt in een gat gevallen. Gelukkig kan ik weer sinds kort de draad oppikken.


Kris Demeersseman, Koen Godderis, Bert Geenen en Ben Van Haelen. Mensen uit de radiosector ...

Ikzelf en Ben Van Haelen voor het VTM-gebouw


Enfin, eind dit jaar hoop ik volledig klaar te zijn met het klachtendossier, en daarna worden andere klachten toegevoegd van andere Vlaamse radiozenders. En dat het gepeperd zal zijn de klacht en serieus in omvang? Ge moogt gerust zijn. Eens zien of ze na die klacht bij Europa nog langer met mijn ballen zullen spelen. Ik ben de laatste jaren veel te braaf geweest, op alle vlakken. Maar nu is 't echt afgelopen. Iedereen is bij deze verwittigd. Wie nu nog tegen mijn schenen stampt, zal het goed voelen.

Ben ne brave jongen, maar oh wee als ik nu nog schade toegebracht word ... ik ga op mijn rechten staan.

En oh ja, de foto's zijn van aan de bureau van de radio. De pc waar de mp3's op staan. Die pc helemaal achter is de bureau waar ik in feite altijd op werk. Die in de keuken dus.

Groeten,
Koen



Mien pc's, mien pc's, wa zoek ik doen zoender gieder, mien maoten, mien maoten ... (Flip Kowlier)





Koen Godderis

Maandag 01 Augustus 2005

 
©2002 Koen Godderis