Koen's weekboek 1-02-2004

Help,

de week is ten einde! Tijd om m'n weekboekske in te vullen.

Miljaar, ben een beetje moe. Deze namiddag nog naar het voetbal geweest en een beetje pintjes gedronken, leute gehad, wat bijgebabbeld, etc ... Je kent dat wel. Kortemark, de plaats waar ik woon, is daarvan gaande heel leuk. Iedereen kent mekaar en de mensen hangen er nog goed aan mekaar. Ook het vereningsleven boert er goed. Er zijn bijna meer verenigingen dan inwoners. Zo is er een minivoetbalclub die maandagvond speelt en ik zou daar heel erg graag naar toe willen omdat het me ook gevraagd werd, maar het is niet zeker of ik daar wel raak. Ik heb morgen een afspraak of 5 in Brussel en het wordt een heksenketel van je welste. Alle uren ken ik niet van buiten, zou daarvoor m'n agenda nog eens moeten inkijken, maar dat het allemaal vooruit zal moeten gaan, spreekt voor zich anders kom ik er niet. Soms is het leven niet zo aangenaam. Morgen is zo'n dag. Die drukte, daar kan ik niet zo goed tegen. Dat is echt niks voor mij. Om nog maar van de stress te zwijgen. Pfff ... ik weet dat ik morgenavond weer echt afgemat zal zijn. Me zal gooien in de zetel en m'n vriendin niks zal moeten eisen. 't Zal ne grote nul worden. Ik heb hoofdpijn ...

Eén van die afspraken is: oei!!! Is dat nu het ministerie van media? Administratie media? Hmmm ... ik denk dat het dezelfde plaats is waar je de dossiers moest indienen. De Albert II laan in Brussel? Enfin, zal dat hier nog eens vlug checken. Doorheen de andere afspraken te Brussel en Nossegem is er dus ook de administratie media. Daar ga ik kopies nemen van andere radiodossiers. Kwestie van eens in te kijken hoe leuk de leugenboekjes zijn om te lezen. Kwestie dat ik over weinige jaren aan m'n kindjes voor het slapen gaan die leugenboekskes kan voorlezen. Redelijk surrealistische stuff als je het mij vraagt. Daar kan Dahli nog niet aan! Pfff ... en vanavond moet ik nog alles doornemen voor het registreren van een merk voor m'n zaak. Het is al langer dat ik een eigen merk wil lanceren en dat ook wil registreren, maar het komt er nooit van. Nu dus wel, vanavond ga ik nog eens alles doornemen en vannacht wordt dit op de post gedaan. 'Mari Noke Ulen' is het merk. Is iets van jaren geleden dat als grapje werd gebruikt toen ik op vakantie was en nu leuk genoeg bleek om het als merknaam te gebruiken voor m'n zaak. Vandaar dat ik weinige tijd geleden het domein van Mari Noke Ulen registreerde, met name MariNokeUlen.be. Met het merk heb ik persoonlijk niks van doen, maar wel m'n zaak Sport & Wear. We gebruikten de uitdrukking voor "wulps meisje". In de sector van de fashion klinkt het leuk.

Graag was ik ook nog eens terug gekomen op m'n weekboek van vorige week. Amai, kreeg ik daar de volle laag zeg. M'n schrijfsels werden niet echt goed onthaald bij de meeste van m'n vriendinnen. Ik had geschreven dat dit in grote mate trutten waren, maar ik heb iedereen uitgelegd dat dit maar betrekking heeft op een bepaald type Vlaamse meisjes. En wou absoluut geen steen gooien naar m'n vriendinnen. Maar ja, ik heb dan ook al veel meegemaakt op relationeel vlak. Vandaar dat ik al gauw een beetje pessimistisch ben. Maar dat zal nog wel veranderen. Soms ben je al je vertrouwen kwijt in mensen. Dus, hopelijk begrijpt men mij.

Voilà, that's it. Nog vlug wat wetgeving aangaande merkenregistratie doornemen en dan bedje in om morgen fris een nieuwe belangrijke dag tegemoet te gaan.

xxx

Koen Godderis

Zondag 01 Februari 2004

 
©2002 Koen Godderis