Koen's weekboek vr 24-6-2005

En? Kunt ge U een beetje verwarmen? (lol)

Ja, ik weet het 't is warm. Het is geen weer om er een hond door te jagen euh ... of zoiets.

We hebben er lang moeten op wachten, maar eindelijk is het zover, daar is de zomer. Afgelopen maandag tijdens mijn vrije dag er dan ook vreselijk van geprofiteerd om te genieten van de zon en uiteraard ook lekker gezellig samen eerst wat shoppen met de vriendin. Allerhande prullarij voor het huishouden en kwarweitjes halen. Je kent dat wel. Om daarna ons naar het strand te begeven.

Man man, wat heb ik daarvan genoten, om die eerste zon te verwelkomen. Nooit eerder zoveel deugd gedaan die buitenlucht en dat eerste zonnetje. Begon anders al ferm op mijn systeem te werken dat sombere weertje van de afgelopen maanden.

Ik voel mij als herboren. Voel me ... hout vasthouden ... goed! En dat heeft zeker veel met het weer te maken. Anders is het nu ook vrij druk voor mij. Zoals elk jaar is het in de zomer zowat alles dat op mekaar valt en veel vrije tijd blijft er dan niet over.

Het is nu donderdagnacht en ga er dan maar eens inkruipen. Morgen weer een drukke dag voor de boeg. Maar beter zo dan met de vingers draaien, want ik kan niet stil zitten. Noch over dag, noch 's nachts. Schijnt dat ik ne wrikkelaar ben. Waar had ik dat nog gedurende al die jaren gehoord? (lol)

Dat het weer nog maar een tijdje zo mag blijven. Kwestie dat we nog veel kunnen genieten van de zon. Fietstochtje maken, zonnebaden op het strand, stoeien in het zand, terrasje doen, mmmmm ... love it.

Hopelijk vind je een beetje verkoeling, en anders tot in den draai manne en vrouwkes!

Groeten,
Koen

Pssssssst, ja 'k weet het, weer dezelfden tiiiii sirt, ben dan ook een beetje verliefd op mijn t-shirtje van Adidas. Zit lekker goed.

En pssssssssssssttttt met je pijlke op de foto's staan.


Nu ff geen foto schat, je bent nog erger dan de paparazzi

Kijk, een vissersboot op zee

Heerlijk toch die zon

Ijsje ijsje aan de wand, wie smaakt het lekkerst van het land, of zoiet ...

Schoon madamke? Nee, gewoon schoon gebouwke bekijken :-)

Wat smaakt dat ijsje toch wel lekker

Dan maar ff een duikje nemen in die plas achter mij?

Koen Godderis

Vrijdag 24 Juni 2005

 
©2002 Koen Godderis