Koen's weekboek 15-01-2003

Dag iedereen,

goed nieuws! Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe eigendom. Een gebouw is het niet. Een auto nog minder. En een huisdier al evenmin. We houden het hier nog proper door het niet te hebben over een partner ...

Maar wat is dan dat nieuwe eigendom hoor ik jullie al zeggen? Euh ... het kost welgeteld 10 euro + btw maar wel een leuk hebbedingetje. Het is namelijk een internetdomeinnaam.

Jaja, hallo? Een internetdomeinnaam? Djezus, wat is daar nu zo leuk aan? Bwah, niet zoveel, maar toch, ik vind het leuk. Het domein marinokeulen.be was nog vrij en staat sinds gisteren op mijn naam. Ik vind het een leuke naam en dacht: hier kan ik wel iets mee doen.

Verder alles dik in orde met mij. Ik loop er de laatste tijd nogal hengstig bij! Is de lente misschien al aangebroken dat onze oude bok wel een groen blaadje lust? Don't know! Wat ik wel weet is dat er een nieuwe voordeur op 5 januari werd geplaatst. Ik ben er 30 geworden. Een kleine stap voor de mens, maar een grote voor de mensheid. Kwestie van ook na je dertigste bescheiden te blijven.

Bon, ik moet jullie nu wel laten, want het is vrij druk met alles en nog wat. Tot één volgende. Hou jullie goed hé. Dikke xxx en knuffeltjes aan alle mooie meisjes. Wie had het daar over hengstig? Haha ...

Koen Godderis

Donderdag 15 Januari 2004

 
©2002 Koen Godderis