Moppentrommel (8)

Onder het motto: A good joke a day keeps the doctors away! Allez vooruit, laat je maar eens goed gaan. Moppen sturen naar moppen@koengodderis.be.

1.Slimme vrouw

Een man belt naar huis vanuit kantoor en vertelt zijn vrouw; "Schat, er is iets tussengekomen. Ik krijg hier de kans om een week lang te gaan vissen. Die kans wil ik echt niet laten liggen. Ons team vertrekt vrijwel onmiddellijk. Zou jij mijn kleren, vismateriaal en vooral mijn blauwe zijden pyjama kunnen inpakken? Ik kom over een uurtje thuis om de spullen op te pikken. Bedankt !" Hij haast zich naar huis, grabbelt alles mee en gaat er weer als een speer vandoor. Een week later komt hij terug thuis. Zijn vrouw vraagt hem; "En ? Leuke trip gehad ?" "Oh ja, fantastisch! Maar je was vergeten mijn blauwe zijden pyjama in te pakken", antwoordt hij. "Oh nee, helemaal niet", zegt de vrouw. "Ik had die in je doos visgereedschap gestoken."

2.Rijmpjes

Gelezen in een baancafé: Condooms zijn elastisch. Neuken is fantastisch. Wil je me niet geloven, kom dan maar mee naar boven!

Reclameslogan: Heb je last van de laatste druppel, doe dan Durex om je knuppel.

In ' t aardsparadijs: Adam zei: "Het is een wonder, mijn paal staat stijf zonder steun eronder." Eva antwoordde: "Het wonder is ook mij geschied, mijn pruim is nat en het regent niet!"

Raadseltje: Wat is het kleinste vliegtuig ter wereld? Een vagina!! Er kan maar 1 man in en hij moet rechtstaan, bovendien hangt zijn bagage buiten maar toch gaat hij van de grond!

Spreuk op een w.c.-deur: Wie hier trekt, heeft thuis een vrouw die het verrekt!

Bedenking: Als ik een vogel was dan vloog ik ver van huis, aangezien ik dit niet ben, vogel ik maar thuis

3.Vuile dingen:

Gisterenavond was ik in bed bezig , de spanning begon te stijgen. Met zwoele stem kreunt mijn vrouw plots tegen mij: oh toe schatje! Zeg vuile dingen tegen mij. Zeg ik tegen haar : de keuken , de garage, de badkamer,... En ... 't was gedaan met de fun, begrijp je dat ? Vrouwen ... ik zal ze nooit begrijpen!

4.Als mijn man ...

Vrouw zegt: Als mijn man zo goed kon neuken als dat hij kan lullen, dan zat ik nu niet de batterijen van mijn dildo bij te vullen.

Koen Godderis

Dinsdag 14 Juni 2005

 
©2002 Koen Godderis