Wedstrijd: wie is da manneke?

Voor de mensen die dachten: waarom komen er geen nieuwe berichten meer op de site? Kunnen we heel kort zijn. Ook voor ons was het nieuwjaar en ook wij hebben ons traditiegetrouw niet kunnen ontdoen van de daar aan gekoppelde plichten. Om het nieuwe jaar te openen, beginnen we alvast met een prijsvraag! Wat valt er te winnen? Een sportonderbroek, u aangeboden door Sport & Wear te Kortemark. De vraag is heel eenvoudig. Wie da manneke op de foto?

Uiteraard geven wij u graaag wat tips in de zoektocht naar de juiste identiteit van 'da manneke'. Het ventje woog 4,5 kg bij de geboorte en was voorbestemd om als zwaargewicht door het leven te gaan. Later bleek dit niet helemaal te kloppen ... toch niet op vlak van het gewicht zelf ...

Zit de te zoeken persoon in kwestie in de politiek? Je zou het haast geloven te zien aan het hoog Filip Dewinter gehalte. Tenminste als we het kapsel aan een deskundig onderzoek onderwerpen.

Aan de kledij te zien, lijkt het wel iemand die voorbestemd was om als clown door het leven te gaan. Misschien wel Pipo de clown in levende lijve? Of toch de man achter Pipo de clown.

Wie de ware identiteit van 'da manneke' in kwestie kan achterhalen, maakt kans om een sportonderbroek te winnen. Al wat u hoeft te doen is een mailtje sturen naar onderstaand e-mailadres. Alvast veel succes! De wedstrijd loopt tot en met 18 januari. Bij meerdere juiste antwoorden zal een onschuldige hand de winnaar uit de dichtst bijzijnde kous halen.

sportonderbroek@koengodderis.be

KG-redactie

Zondag 11 Januari 2004

 
©2002 Koen Godderis