DHL legt vinger op de wonde

In het dossier DHL blijkt nogmaals het grote krakeel tussen de diverse deelstaten binnen onze federale staat België.

Zo raken Brussel, Vlaanderen en Wallonië er niet meteen (of zelfs definitief) uit wat DHL betreft. Komt daar nog bij dat binnen die deelstaten er verdeeldheid heerst. In Vlaanderen is het zo dat het standpunt van de VLD haaks staat op dat van de SPa. VLD kiest voor jobs. Voor de SPa primeert de nachtrust boven de jobs.

Kijk eens aan, lang leve België! NOT.

Voor mij mogen ze van morgen Vlaanderen onafhankelijk maken. Het is al ingewikkeld genoeg met 3 regeringspartijen die 'moeten' samenklitten om toch maar boven alles de grootste partij van Vlaanderen (en ook van België), het Vlaams Blok, uit de Vlaamse regering te houden. Er zijn dus de deelstaten met een verschillende mening inzake DHL en komt daarbij dat we met verdeeldheid zitten in Vlaanderen door het Cordon Sanitair rond het Vlaams Blok. Een cordon dat verantwoordelijk is voor een nu al jarenlange besluiteloosheid binnen de Vlaamse regering. Besluiteloosheid die dan weer op zijn beurt zorgt voor het ontbreken van een krachtdadig beleid.

De volgende verkiezingen komen er aan. En 't zal geen jaren meer duren. België is niet langer houdbaar zoals het nu is. Wie anders beweert, zal me moeten gelijk geven omdat het de komende jaren anders zal 'moeten' worden.

Dit België staat onze economische expansie continu in de weg.

Koen Godderis

Zondag 19 September 2004

 
©2002 Koen Godderis