Phaedra Hoste: ordinaire matras?

In de Nederlandse Story van deze week doet het Vlaamse topmodel Phaedra Hoste (33) een boekje open over haar liefdesleven.

Hierbij komt ze openlijk uit voor haar relaties uit het verleden met de bekende Nederlandse zanger René Froger en de al even bekende Nederlandse voetballer Pierre van Hooijdonk.

Het huwelijk van René Froger kwam al eerder zwaar onder spanning te staan omwille van de geruchten als zou Froger een affaire hebben gehad met Phaedra Hoste. Of het huwelijk van Froger nu nog overeind zal blijven, is maar de vraag. Froger heeft namelijk altijd ontkend. Ook de vriendin van Pierre van Hooijdonk zal allerminst gediend zijn met de uitlatingen.

Is Phaedra Hoste de ordinaire matras in het spel die elke man binnendraait? Volgens haar niet, want dan haalt ze als volgt uit: maar laat één ding duidelijk zijn: ik maak geen huwelijken kapot! Dat doen mannen die vrijwillig op mij afstappen of mij sms'jes en mailtjes sturen. Ik ben een vrije vogel.

De berichten staan ook te lezen in de Nederlandse roddelkrant zijonline.nl. Zie hier het artikel over René Froger en Pierre van Hooijdonk

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Nieuws: story.nl


UPDATE:

Een dag later zit de mot er al flink in, want Hoste ontkent. Zal niet lukken zegt Story. Wij hebben alles op band! Haha, lachen.

KG-redactie

Dinsdag 22 Februari 2005

 
©2002 Koen Godderis