Moppentrommel (7)

Onder het motto: A good joke a day keeps the doctors away! Allez vooruit, laat je maar eens goed gaan. Moppen sturen naar moppen@koengodderis.be.

1.ich hep vandaag

Drie Limburgse moeders zijn aan 't praten over hun dochters. De eerste zegt: "Ich hep vandaaaaaaag sigaretten gevonden op de kaaaaamer van mijn dochter en ich wis niet eens dat ze smoorde!" "Och", zegt die tweede "ich hep vandaaaaaaag een fles whisky op de kamer van mijn dochter gevonden en ich wis niet eens dat ze drooooonk!" "Da's allemaaaaaal nog niks", zegt de derde "ich hep vandaaaaag condooms gevonden op de kamer van mijn dochter en ich wis niet eens dat ze Ne piet had."

2. Het verschil

Wat is het verschil tussen de autoband in mijn ene hand en de 365 condooms in mijn andere hand? Het ene is een GOOD YEAR en het andere is een VERY GOOD YEAR

3. Wintertijd voor mannen

Hoe kunnen mannen hun piemel op wintertijd instellen? Gewoon een uur aftrekken.

4.Twee mannen in de supermarkt

Twee mannen botsen in de supermarkt tegen elkaar met hun kar. Excuseer zegt de ene man tegen de andere, ik ben wat zenuwachtig want ik ben mijn vrouw aan het zoeken. Ja zegt de andere ik ook, willen we samen zoeken? Ok zegt de eerste man, hoe ziet UW vrouw eruit? Ze is blond, heeft volle rode lippen, blauwe ogen en ze draagt een smalle witte jurk met een diep décolleté en hoe ziet uw vrouw eruit? Laat maar zitten zegt de andere we gaan die van u zoeken.

5.Wat gaan de buren denken?

Zij: zou ik topless zonnen in de tuin? Hij: ba ja, waarom niet Zij: maar wat gaan de buren denken? Hij: gewoon maar dat ik getrouwd ben voor het geld.

6.Doe de rodeo

2 cowboy´s praten over hun favoriete seksstandje. Ik doe het liefst de rodeo positie zegt de eerste. Daar heb ik nog nooit van gehoord zegt de andere. Awel zegt de eerste, dat is op zijn hondjes, je pakt uw vrouw dan bij haar 2 borsten vast en dan zeg je stilletjes in haar oor "waw zeg, uw borsten voelen precies aan lijk die van uw zuster" en daarna moet je het nog 10 sec proberen uit te houden.

7.Gesteriliseerd

Zegt de ene vriendin tegen de andere: ik moet opletten dat ik niet zwanger wordt. Waarom zegt de andere, uw man heeft zich toch laten steriliseren. Wel juist daarom!

8.Dom blondje

Een dom blondje wil naar het toilet: sorry mevrouw zegt de toiletdame, het toilet is verstopt. Geeft niets zegt het blondje, ik zoek het wel.

9.De buurman en zijn vrouwen

Een man staat op straat te praten met zijn buurman. Op het einde van het gesprek gaat hij naar binnen en zegt tegen zijn vrouw : "Amaai die van hiernaast is nogal ne stoeffer. Die beweert dat hij alle vrouwen van de straat al gehad heeft behalve één." Waarop de vrouw: "Dat zal dan wel die preutse trut van hier rechtover zijn!"

10.Juf, haar onder uw arm.

Juf staat voor de klas en die schrijft wat op het bord. Jantje roept: "Juf, u heeft haar onder uw rechterarm". De juf wordt heel boos en zegt: "Foei Jantje, Ga jij voor de rest van de dag maar naar huis toe". De volgende dag, is Jantje weer op school en de juf schuift het bord Omhoog met de linkerarm en Jantje roept: "Juf, u heeft ook haren onder uw linkerarm". Roept de juf woedend: " D'r uit! voor de rest van de week". De maandag daarop mag Jantje de klas weer in. De juffrouw is door Jantje een beetje nerveus geworden en laat van de zenuwen een krijtje vallen. Zij bukt om dat krijtje op te rapen. Hoort ze achter zich: "Dag juf, tot na de kerstvakantie zeker".

11.Als die nou eens wat groter was.

Een boer pakt zijn vrouw bij een borst en zegt "Als die nou eens wat groter was.... dan konden we een melkkoe wegdoen." De volgende dag pakt de boer zijn vrouw bij de andere borst en zegt: "als die nou ook eens wat groter was.... dan konden we twee melkkoeien wegdoen." Waarop de vrouw de boer bij zijn lul grijpt en zegt: "Als die nou eens wat groter was.... dan konden we de knecht ook nog wegdoen."

Donderdag 12 Mei 2005

 
©2002 Koen Godderis