Discotheek Zillion opnieuw open!

Op 26 maart 2005 opent de Zillion 'officieel' opnieuw z'n deuren, maar dan wel niet in Antwerpen en ook niet onder de naam Zillion.

Waar dan wel vraagt u zich ongetwijfeld af? Wel, de nieuwe Zillion, met naam Club Famous, zal z'n intrek nemen in de vroegere gebouwen van discotheek Nosotros langs de Roeselaarseweg 75 in Torhout. Discotheek Nosotros hield op 7 augustus 2004 er mee op te bestaan. Over de opening van Club Famous leest U ook hier één en ander.

Er is hier en daar al iets terug te vinden over de nieuwe discotheek "Club Famous" op de persoonlijke website van Frank Verstraeten, aka Dj Fou. Als je op de agenda van Dj Fou klikt dan kom je er ook de commercial tegen voor Club Famous. Deze kan je hier bekijken. Let wel, het bestand is zo'n 30Mbyte groot en om een betere weergave te krijgen is het beter om met de rechtermuisknop "save target as" te klikken tot die volledig op je PC ingeladen is en dan afspelen. Merk vooral op dat de discotheek zal gebaseerd worden op de nieuwste mogelijkheden met betrekking tot 3D-ruimte.

De oprichting van Club Famous en het daarbij horende 3D-project van Frank Verstraeten komt niet zo onverwacht. Het is al meer dan anderhalf jaar geleden dat Frank Verstraeten in discotheek Nosotros werd opgemerkt. Tijdens z'n bezoeken nam hij de bouw van de discotheek steeds nauwlettend waar. Dat is althans wat bezoekers van de discotheek ons wisten te vertellen.

Frank Verstraeten was ook de man achter de internationaal bekende Antwerpse discotheek de Zillion. Als je een voorsmaakje wil krijgen van hoe de muziek werkelijk klinkt, is er Radio Zillion. Beluister de Zillion-stream hier in Winamp.

In het gastenboek van de voormalige discotheek Nosotros staat één en ander over Club Famous. En over de werkelijke eigenaars van Club Famous lezen we het volgende:

"De nieuwe eigenaar is Frederic Vanderwilt. En de advise director van mr Vanderwilt is Glenn Debusschere. Dus totaal geen sprake van mr Verstraeten in de directie. Wat wel klopt is dat mr Verstraeten ons heeft op het juiste pad geholpen met zijn ideeen. Voor meer info kan u ook terecht op 0474/********."

Update 11-3-2005: interview Frederic Vanderwilt Het Nieuwsblad

KG-redactie

Zondag 20 Februari 2005

 
©2002 Koen Godderis