Koen's weekboek 21 april 2005

Dag iedereen,

spring, juich, lach. Enfin, doe iets, want het is echt lente geworden. Euh ... de hoeveelste zijn we ondertussen? 21 april 2005. Ja, amai 't werd ferm tijd. En het is anders zelfs nog niet eens overdreven warm.

Deze namiddag toch eventjes van de zon genoten voor een kwartiertje. Dat ontspant lekker. Ik heb dat nodig. Meer dan ooit. Het was lekker warm. Hier op terras achteraan straalt de zon heel hard en je zit ook volledig uit de wind. Dus wanneer het zo'n 16 à 22 graden is buiten dan is het echt ideaal om op terras te eten, te zonnebaden, etc ... Maar alles wat boven de 22 graden gaat, begint te warm te worden. Als het echt een oven wordt, is het ook niet meer leuk en nog minder gezond.



Het is al een tijdje geleden hé dat ik hier nog iets op de site schreef? Awel, dat heeft zo z'n redenen. Ik ben redelijk druk met andere zaken bezig geweest en nog steeds. Zoals iedereen wel z'n bezigheden heeft. Eén van die dingen die ik heb gedaan is 2de slaapkamer (kinderkamer) opgeruimd. Alles staat nu netjes bij elkaar. Na al die jaren is het er dan toch nog eens van gekomen. En ik ben in deze opruiming heel wat zaken tegengekomen.

Zoals een klasfoto uit 1994 toen ik nog in het College te Roeselare zat.

Klik voor groter formaat.



Je komt wat tegen als je de boel aan het opruimen bent. Maar ik ben content, alles ligt er werkelijk piekfijn bij. Héla, ne propere kerel zulle!

Wat minder was, is dat m'n Litouwse vriendin vorige week belde. Ze heeft namelijk haar wagen in friet gereden. En zeggen dat ze hem nog maar in maart voor haar verjaardag had gekreden. Enfin, hij is omnium verzekerd en blondie is niet gekwetst geraakt. Ze zal dat wel in natura weer mogen goed maken (lol). Je kent dat hé, haar vriendin was ook mee en maar tateren! En dan rijden ze hun bakske in de prak. Vrouwen, ge zijt daar euh ... 'bijna' niks mee. (Graptje Pol!)

Allez, ben er weer eens mee weg. Veel geluk toegewenst op alle vlakken en laten we hopen dat de lente nu echt doorbreekt.

Tot nog eens.

Koen Godderis

Donderdag 21 April 2005

 
©2002 Koen Godderis