Moppentrommel (6)

Onder het motto: A good joke a day keeps the doctors away! Allez vooruit, laat je maar eens goed gaan. Moppen sturen naar moppen@koengodderis.be.

1)Klaar met werken.

Drie vrouwen werken op hetzelfde kantoor. Op een dag komen ze erachter dat hun bazin eerder naar huis gaat dan normaal. Dit gaat zo een week door. Op een gegeven moment besluiten de drie dames ook maar wat eerder naar huis te gaan. De bazin komt tenslotte nooit terug en ze belt ook nooit nadat ze is weggegaan. De brunette vindt het heerlijk dat ze wat eerder naar huis kan. Ze tuiniert wat, kijkt een film en gaat vroeg naar bed. De roodharige is ook in haar nopjes aangezien ze nog even langs de sportschool kan voordat ze een eetafspraak heeft. De blondine is ook blij dat ze eerder naar huis kan. Echter, thuis aangekomen hoort ze verdachte geluiden uit de slaapkamer. Ze sluipt de trap op en kijkt door een kier de slaapkamer binnen. Daar ziet ze tot haar grote schrik haar man in bed met... haar bazin! De volgende dag, wanneer de bazin weer eerder is weggegaan, overleggen de brunette en de roodharige of ze weer eerder zullen weggaan. Ze vragen de blondine of zij ook eerder wegwil. Ze antwoordt: "mij niet gezien!!! Ik werd gisteren bijna betrapt !!!"

2)Eindelijk terug samen

Een alleenstaande dame zit na twee weken vakantie Club Med op het vliegtuig huiswaarts. Plots zegt ze: "Eindelijk terug samen!" De man naast haar kijkt haar verbaasd aan en vraagt: "Kennen wij mekaar?". "Neenee", zegt de vrouw, "ik had het tegen mijn knieën".

3)Mopkes uit het vuistje

"Papa, waarom ben je eigenlijk met mama getrouwd?" Waarop vader zich tot moeder wendt en haar toesnauwt: "Zie je, zelfs dat kind snapt 't niet!"

---

Twee jongetjes zijn buiten aan het opscheppen. "Mijn vader is veel beter dan de jouwe." "Nietes! " "Welles! En mijn moeder is ook beter dan jouw moeder!" "Dat is waar, dat zegt mijn vader ook altijd."

---

Het begint met de "N", eindigt op "euken" en is heel erg lekker ............... Nasi uit eigen keuken

---

Wat gebeurt er als de aarde 30 keer sneller draait? ...dan krijg je elke dag je maandloon en bloeden alle vrouwen dood!!!

---

Waarom hebben hutu's geen gsm ? ......... er staan teveel toetsies op


4)Enkele vraagskes:

· WAAROM krijg je een pizza sneller thuisbesteld dan een ambulance?

· WAAROM is er een parking voor gehandicapten bij de schaatsbaan?

· WAAROM bestellen sommige mensen een dubbele cheeseburger,een groot pak frieten en een Cola Light?

· WAAROM verkopen ze hot dogs in pakjes van 10 en hot dogbroodjes in pakjes van 8?

· WAAROM houden de vrouwen hun mond open als ze mascara aan hun ogen doen?

· WAAROM is het woord "afkorting" zo lang?

· WAAROM moet je op "START" klikken om Windows af te sluiten?

· WAAROM worden bij euthanasie de injectienaalden gesteriliseerd?

· WAAROM heet de luchthaven "terminal" als vliegen dan toch zo veilig is?

· WAAROM druk je harder op de toetsen van de afstandsbediening als de batterijen plat zijn?

· WAAROM heeft Noé die twee muggen niet afgemaakt?

· WAAROM krimpen de schapen niet als het regent?

· WAAROM schrijf je "afzonderlijk" aan mekaar en "allemaal tegelijk" in twee woorden?

· WAAROM hebben de winkels die vierentwintig uur op vierentwintig open zijn een slot op de deur?

· WAAROM eten analfabeten soep met "lettertjes"?

· WAAROM hebben de arbeiders van Lipton een koffiepauze?

· Hoe zijn de bordjes "Verboden op het grasperk te lopen" in het midden van het gazon beland?

· Hoe raak ik een oude boemerang kwijt?

· Welke kleur heeft een smurf die gewurgd wordt?


5)Zuster Ursula en haar middaggebedje

Om de kerk een beetje te restaureren, heeft Meneer pastoor de bouwvakkers laten komen. Alles verloopt naar wens, tot zuster Ursula verneemt dat deze bouwvakkers tijdens het middagmaal hun boterhammen verorberen zonder eerst een gebedje op te zeggen. Dat kan zo niet langer denkt zuster Ursula, en ze besluit de volgende dag, samen met haar boterhammen, eens te gaan zeggen aan onze bouwvakkers hoe het dan wel moet. De volgende dag vertrekt zuster Ursula met haar knapzak naar de bouwvakkers en om 12 uur stipt komt zij aan de kerk aan. Maar helaas, de werkmannen zijn vandaag al eerder in hun lunchpakket gevlogen. Stom van verbazing krijgt zuster Ursula bijna een beroerte Als ze ziet hoe gretig de bouwvakkers aan het eten zijn. Toch krijgt ze iets over haar lippen en zegt: "Maar mannen, dat kan toch zo niet, denken jullie dan nooit aan Jezus Christus?" De werkmannen kijken elkaar aan en vragen aan elkaar: "Ken jij Jezus Christus? Ken jij die?" Iedereen zit met zijn mond vol tanden, tot op een gegeven moment de ploegbaas eraan komt gestrompeld. "Hey baas, ken jij Jezus Christus?" "Nee", zegt de baas, "waarom?" "ZIJN WIJF STAAT HIER MET ZIJN BOTERHAMMEN!"

6)Papa's delicatesse

Vraagt de leraar aan de klas: "wat is een delicatesse?" Zegt er een: "een oester!" "Goed!" zegt de leraar, Zegt er nen anderen: "een kreeft!" "Goed!" zegt de leraar, Zegt Dirkske: "een kut!" Leraar heel kwaad en zegt: "brengt gij morgenvroeg uw vader maar eens mee, dan kunt ge dat eens uitleggen in't bijzijn van hem!" Volgende morgen staat Dirkske daar....... zonder zijn vader en vraagt de leraar waar zijn vader is... waarop Dirkske zegt: "Mijn vader zegt dat diegenen die een kut geen delicatesse vinden, jeannetten zijn en dat hij niet klapt met jeannetten!"

Zondag 10 April 2005

 
©2002 Koen Godderis