Jackson: Mottola is erg, erg duivels

Het gaat niet zo goed met de 44-jarige popzanger Michael Jackson. Z'n laatste album Invincible flopte, z'n geestelijke toestand lijkt niet meer in orde en z'n gezicht is ook niet meer wat het geweest is.

Ongeveer 1 miljard Belgische franken, 25 miljoen dollar, dat is het bedrag dat Sony spendeerde aan de promotie van de meest recente cd van Michael Jackson 'invincible'. De cd verkocht echter maar 2 miljoen exemplaren. Iets wat wel meer artiesten verkopen en is in vergelijking met de jaren 80 waarin Jackson de éne hit scoorde na de andere compleet ondermaats. Jackson beschuldigt nu Tommy Mottola ervan 'een racist, gemene kerel en erg duivels' te zijn. Tommy Mottola neemt trouwens vrijdag z'n ontslag als Sony-baas om een eigen platenlabel te beginnen. Mottola (51) staat ook bekend als de ex van Mariah Carey.

Komt daarbij dat z'n geestelijke toestand ook vrij wankel blijkt, want na het Berlijn-incident valt daar toch ook één en ander over te zeggen. Een paar weken geleden begroette hij z'n fans op een wel erg merkwaardige manier door met z'n baby 'Prince Michael II' over het balkon te hangen van een Berlijns hotel.

Maar wat gezegd van het gezicht van Michael Jackson? De popster heeft doorheen de jaren aan zoveel roofbouw op z'n lichaam gedaan dat z'n neus er nu compleet dreigt af te vallen.

Het moge duidelijk zijn dat Jackson op de terugweg is ...

KG-redactie

bron: cbsnews (bewerking Koen Godderis)

Vrijdag 10 Januari 2003

 
©2002 Koen Godderis