Radio 936 website bijgewerkt

Radio 936, een radioproject dat eind 2003 (ten onrechte) geen licentie kreeg toegewezen van gewezen mediaminister Marino Keulen, blijft actueel.

De aanklacht met betrekking tot de vrij verdachte handelingen van de Vlaamse Overheid en Marino Keulen als mediaminister zit bij het Parket van Brussel, de aanklacht tegen Radio Contact m.b.t. valsheid in geschrifte voorkomend in hun (winnende) dossier voor de 93,6FM vanuit Egem wordt behandeld bij het Parket te Veurne, de klachten m.b.t. het niet nakomen van de in het dossier beloofde 15 uur lokale ontkoppeling van Contact Egem wordt behandeld door het VCM te Brussel en de bodemprocedures tegen de 2 erkenden te Egem blijven lopende bij de Raad van State.

Desondanks er geen licentie is om uit te zenden, wordt achter de schermen verder gewerkt. Zo werd de site deze keer voorzien van de indertijd snel in mekaar gemixte demo die aan de 6 ingediende radiodossiers van radio 936 eind 2003 werden toegevoegd en uiteindelijk ingediend bij het VCM te Brussel.

Website: radio936.be

KG-redactie

Dinsdag 25 Januari 2005

 
©2002 Koen Godderis