Koen's weekboek 8-10-03

Hey, nu de site opnieuw sinds een paar weken online is, maken we graag van de gelegenheid gebruik om je opnieuw Koen's weekboek te serveren.

Wat is er toch veel gebeurd de voorbije weken!!! Om te beginnen had ik het ontzettend druk met de zaak en komt daarbij dat het radiodossier van radio 936 moest ingediend worden. DIT NOOIT MEER! Hahahaha .... nu kan ik er wel om lachen, maar toen niet echt. Ik kan je verzekeren dit was echt niet langer vol te houden. Overdag met de zaak en 's nachts verder werken aan het dossier.

M'n relationele leven was en is dan ook een complete ramp. Maar dat zal je helemaal niet verbazen. Wanneer zou ik tijd hebben voor een meisje? Dacht heel weinig, maar ik heb ingezien dat het zo niet verder kon/kan en geniet ondertussen al een tijdje van de ademruimte die er kwam na het dossier te hebben ingediend.

Oh ja, radio 936 dat is een verhaal apart. Wat ooit met een voorzichtig aftasten bij oud radiocollega's begon, is intussen uitgegroeid tot een echte omroepsorganisatie met een harde kern die er voor wil gaan. Samengevat, gewoon 'fantastisch', dat we dit nog mogen meemaken. Wie had dit gedacht? De medewerkers zitten de laatste dagen de oren van m'n lijf te zagen om binnenkort opnieuw te vergaderen. Maar dat wijst er nog maar eens op dat het enthousiamse groot is om er een lap op te geven. En DAT is wat 936 nodig heeft. Mensen die ervoor willen gaan. Radio die ZIJ maken en waar men FIER op mag zijn. Ach, dat we er maar zo snel mogelijk aan kunnen beginnen. Het kriebelt aan alle kanten. En er is een hechte band ontstaan tussen diverse 936'ers.

Minder goed nieuws was er toen ik maandagmorgen m'n ma aan de lijn kreeg om te vertellen dat m'n tante op 39 jarige leeftijd overleden was. Niet tegenstaande ik vrij laat zondagavond in bed was gekropen, was ik met de slag klaarwakker. Zaterdag is er de begrafenis. Iets waar ik niet zo graag naar toe trek. Het raakt me altijd ontzettend. Op dat vlak ben ik een echt watje. Maar uit respect voor de familie doe ik het heel zeker.

Wat de site koengodderis.be zelf betreft, zullen de komende weken nog heel wat zaken veranderen zoals die nieuwe hoofding. Blijf het volgen!

Ik wens jullie nog een leuke week toe!

Koen

Woensdag 08 Oktober 2003

 
©2002 Koen Godderis