Koen's weekboek 14 maart 2005

Dag iedereen,

weer een week voorbij. Dat het allemaal snel gaat, hoef ik je niet te vertellen. En vooral wanneer je veel te doen hebt, denk je niet aan de tijd. Zo zit m'n agenda voor maart bomvol. Zowat elke vrijdag en zaterdag moet ik ergens naar toe. Zo was het afgelopen weekend niet anders en ook komend weekend is dat zo. Ik weet niet of dat bij jullie zo is, maar maart is bij mij elk jaar zo een beetje een maand waarbij ik handen tekort kom en ook veel tijd. Toch wel elk jaar een hectische maand. Maar laat ik het even over het afgelopen weekend hebben.

Zaterdag ben ik naar een feestje geweest van de vriendenkring van m'n vriendin. Niet dat dit voor mij zo'n vreemde aangelegenheid was, want de mensen waarmee we aan tafel zaten zijn vrienden waarmee we regelmatig iets samen doen. Zoals: uit eten, iets samen organiseren, iets drinken, etc ... Heel leuke sympathieke mensen. En eveneens overwegend werkcollega's van m'n partner. Het was overigens een feestje van de vriendenkring van haar werk. Een 150-tal aanwezigen. Niet dat ze dat elk jaar doen, want 't schijnt de eerste keer te zijn wegens een jubileum. Allez, 'k had weer chance. (lol) 't Was inzake eten heeeeeeeeel lekker. Uiteraard eerst aperitief met hapjes, daarna een fijn afgewerkt vispannetje. De hoofdschotel bestond uit parelhoentjes met kroketjes en witlof, vervolgens ijstaart en om af te sluiten thee of koffie. Een echt gezellige avond. Ik heb er erg van genoten, ook van de mensen aan tafel. Altijd genieten als je goed met mekaar overweg kunt. En 'k zou het bijna vergeten, maar na het eten: soirée disco!!!

Op zondag zijn we pas op de middag uit bed gestapt. Tja, het was ook 4u30 geweest eer we naar huis kwamen. En hoe laat we dan ook effectef sliepen? Dat zou je graag weten hé (moehahaha). 's Middags wat pistolets gegeten. De papa van m'n partner brengt die altijd 's morgens in 't weekend. Hèhè, zo zorgen voor dochterlief en haar partner, als dat niet lief is! En dan 's namiddags naar het strand geweest. Een beetje gaan wandelen op de dijk. 't Was vree fris, maar het heeft toch deugd gedaan. Na de stevige wandeling nog ergens binnen geweest om een lekker theetje te drinken. Daarna opnieuw naar huis en een visplaatje gehaald om die dan 's avonds met veel smaak te verorberen. Mmmmmm .... Aangezien ik en m'n partner op maandag niet moesten werken, brengen we dan op maandag logischerwijs de dag samen door. Hoewel dat vandaag niet veel voorstelde, want buiten wat op de PC werken en in de zetel verpozen, was er niets noemenswaardigs te vermelden.

Oh ja, die foto die je de afgelopen dagen kon bekijken, was een foto van toen ik een jaar of 4 à 5 was. Is genomen in het kleuterklasje tijdens een fotoshoot. Ben die hier op de zolder tegen gekomen. Was het allemaal wat aan het ordenen en opeens: hopla, wat hebben we hier nu? Inderdaad foto's van heeeeeeeeeeeeeel lang geleden. Oh, kijk eens aan, 25 jaar geleden. en kwart eeuw. Maar ben er pas 31, dus is dat nog steeds heel jong hé. M'n vriendin vond het in elk geval een schattig kereltje op de foto. Tja, 'k heb mezelf niet gemaakt hé (lol). Ge moet dat zeggen tegen mammie en pappie. Maar het is wel zo dat ik vroeger een graag gezien manneke was. Don't know why, maar er waren veel mensen die me graag hadden en ook graag zagen. En om eerlijk te zijn, vind ik ongeacht het feit dat het over mezelf gaat dat ook wel een koddig ventje op de foto. Maar mezelf zie ik toch niet meer echt in die foto hoor. M'n vriendin vindt dan weer van wel. Vooral de ogen zijn hetzelfde gebleven ... zozo, staat genoteerd.

Anders gaat het niet zo goed met m'n gezondheid. Na diverse bloedtests te hebben gedaan op alles (ja ook hiv, al was het maar voor de lol, maar negatief) blijkt dat ik telkens (en dat nu al jaren) een te hoge cholesterol heb. Dat betekent chips, nootjes, bereide charcuterie, eieren, vleessaus, frieten, etc ... toch maar wat achterwege laten. Zal moeilijk gaan, want ik ben een beetje verslaafd aan chips en fast food. Nu ja, ik ben nu wel efkens geschrokken dat het dus wel degelijk een ferm probleem is, want als ik niet rap m'n eetgewoontjes verander ik m'n 40ste verjaardag zeker niet haal. Je moet weten dat je op deze manier vroeg of laat een beroerte krijgt. Hartaanvaal, hersenletsel, etc ... gelukkig is dat voor dat laatste al uitgesloten, U weet wel waarom (lol). Dat het daarbij bleef, maar dat is niet zo. Het is al een tijd dat ik last heb van m'n spijsverteringsstelsel. Vroeger was dat altijd m'n maag, maar nu heb ik daar geen problemen meer mee. Het heeft zich nu gezet op m'n darmen en slokdarm. Ben vanavond nog naar de dokter geweest en het zou kunnen dat het m'n apendix is die pijn doet en als het dat is betekent dat automatisch operatie. Oh my god! Please, laat het dat aub niet zijn, want als er 1 ding is waar ik op dit moment geen behoefte aan heb, is het ziek zijn of operatie.

Enfin, 't is al laat, zal een beetje slapen. Morgen fit zijn en vooral niet ziekjes! De groeten.

Koen Godderis

Maandag 14 Maart 2005

 
©2002 Koen Godderis