Stalker terroriseert Kylie Minogue

Kylie Minogue heeft aan de Londense politie de opdracht gegeven om de persoon bij de kraag te vatten die haar nu al maanden bedreigd via mails en brieven. Dat meldt de Engelse tabloïd The Sun in haar editie van zaterdag.

Dit jaar alleen al werden 700 brieven verstuurd naar onder andere EMI, de platenmaatschappij van Kylie, en mensen die in de buurt wonen van Kylie, meer bepaald in Chelsea bij Londen. Aanvankelijk hadden de brieven veel weg van fanmail, maar al gauw werd de toon agressiever. Kylie had er op een bepaald moment zo de pest in dat ze de politie inschakelde. Een onderzoek naar de ware identiteit van de dader werd gestart. Zelfs het DNA op de brieven wordt onderzocht.

Elke bekende wereldburger vormt meer en meer een doelwit voor dolgedraaide fans of gewone gekken. Denk maar aan Gianni Versace of aan de iets dichter bij Kylie wonende Jill Dando. Zij werd in april '99 op 37-jarige leeftijd aan haar voordeur te Fulham doodgeschoten. Jill Dando was co-presentatrice van 'Crimewatch UK' op BBC1.

Nieuws: thesun.com, Biografie: allmusic.com, Pics: freeones.com

KG-redactie

Zaterdag 27 September 2003

 
©2002 Koen Godderis