De vetste heavy metal clips ooit

Allez, we gaan de dag rustig afsluiten vandaag. Wat dachten jullie van de 10 vetste heavy metal clips ooit? Inzake rustig afsluiten van de dag kan dat tellen. (lol)

Mensen die me kennen weten dat ik al jaren op diverse fuiven dj ben (en ben geweest ... niet zoveel tijd meer, you know). En soms draai je wel eens een fuif voor een heel breed publiek.

Dat wil zeggen dat daar af en toe eens een ruiger nummer tussen gedraaid wordt. Gaande van Motorhead over Metallica. Maar het neusje van de zalm vind ik nog steeds Iron Maiden met "Run to the hills".

Planet Internet Nederland heeft nu het volgende op haar website geplaatst: de 10 vetste videoclips ooit uit het genre "heavy metal". Mijn favoriet gaat in elk geval naar Iron Maiden met "The number of the beast" uit het gelijknamige album. Dat album heb ik overigens thuis liggen samen met "Piece of mind" en "the best of". Ook nog wat vinyl moet hier ergens liggen.

Om jullie niet langer op jullie honger te laten wachten, is er in elk geval de videoclip van Iron Maiden met The Number of the Beast. 10 heavy metal videoclips bij planet internet.

Koen Godderis

Zondag 06 Maart 2005

 
©2002 Koen Godderis