Koen's weekboek 6 maart 2005

Hallo,

m'n vriendin is vandaag gaan langlaufen in de Ardennen. En wat betekent dat? Hèhè, dat ik vandaag het huis voor mij alleen heb. (lol)

Was daarnet eventjes aan het surfen en kwam terecht op de website van Skynet. Je kan daar naar videoclips kijken (web-tv). En man man man, wat ben ik toch weg van die videoclip van Eric Prydz met call on me. Ik weet niet of het aan mij ligt maar dat zien me er daar allemaal schoon madammen uit. Enfin, denk dat de mannelijke lezers van KoenGodderis.be dat wel kunnen appreciëren (misschien ook de vrouwelijke?). Lekker opwindend hé mannen die videoclip! En wacht maar, want als je verder leest kan je 'm straks ook nog eens helemaal bekijken. Jihaaaaaaaaaaaaaaaa ...

Het leven is er om te delen heeft er ooit eens iemand tegen mij gezegd. En dat is nog waar ook. Probleem is dat niet iedereen van dat gedacht is. Maar laat er geen twijfel over bestaan: ik ben zo niet, dus wil ik die madammen van Eric Prydz wel met U beste lezer delen. Als je op de onderstaande links klikt, kom je rechtstreeks op de clips van Skynet terecht. Allez, voor één keer zal dat wel mogen hé. En als 't niet mag, dan ga ik hier nog wat reclame maken voor Skynet in ruil voor een rechtstreeks linkske. SKYNET, SKYNET, SKYNET. Goed zo? (lol) Allez vooruit, genoeg gezeverd en jullie op jullie honger laten wachten, hier zijn de links om de videoclips te bekijken. Ah ja, Kylie Mineuk ... euh pardon Minogue (tja, dat mens moet er maar niet zo wild uitzien) en Nadiya zitten er ook bij.

Eric Prydz "Call on me"
mms://mc.streammedia.isp.belgacom.be/mc/eric_prydz.wmv
Nadiya "C'est parti"
mms://mc.streammedia.isp.belgacom.be/mc/Nadiya.wmv
Kylie Minogue "I believe in you"
mms://mc.streammedia.isp.belgacom.be/mc/Believe_In_You.wmv

Niet gelukt? Dan is dat omdat u geen Skynet-klant bent. Dan maar deze link eens proberen.

Eric Prydz "Call on me"
http://www.internetdj.com/media/ericprydz/callonme.wmv
of
http://media2.big-boys.com/callonme1.wmv
of
http://www.yatv.com/videos/4/4f84efed131cd42v3ADSL.asx


Eventjes iets over de videoclip van Prydz. Het nummer is eigenlijk al een tijdje uit hé, maar dat is zo'n liedje waarvan je na een paar maand zegt: kijk, dat is nu nog eens leuk om terug te horen en terug te zien. Misschien wist je dat niet maar zo origineel is dat nummer nu ook weer niet, want het is gebaseerd op een andere plaat uit de jaren 80, nl Steve Winwood met "Valerie". Hier vind je zelfs nog eens de tekst van het nummer. Call on me is lekker disco.

Het is je misschien al opgevallen maar "disco" is opnieuw ferm in. Je kan geen 5 platen overslaan in de ultratop of je komt een discoplaat tegen. Mij niet gelaten, want ik hou heel erg van disconummers. Die clip doet overigens terugdenken aan de jaren 80 toen er een ware opleving kwam van het fenomeen "aerobics". Nummers van Irene Cara (Flashdance) What a feeling, Olivia Newton-John Physical, Chris Rea I can hear your heartbeat, etc ... zullen daar wel iets voor tussen gezeten hebben. Op het net zijn er overigens heel wat vidcaps (vidcap2) terug te vinden van het nummer "Call on me". Bij Proxis kan je het nummer kopen. Enfin, genoeg over Prydz, want ik begin redelijk opgewonden te raken van die clip. Zo hier alleen thuis ... Niet gezond! (lol)

Van het zwoele lichaamswerk over naar het ijzigkoude weer van afgelopen week. Een kleine stap voor de mens, een grote voor de mensheid ... euh of zoiets. Afgelopen woensdag sneeuwde het zowat een ganse dag. En heb daar een kleine opname van gemaakt met de webcam. Ten einde later harde bewijzen op tafel te kunnen leggen voor de kindjes. Zeg maar de kleine Koentjes en Bientjes. Hoewel liefst Bientjes, want met die kleine Koentjes zal het huis niet lang overeind blijven vrees ik. In maart nog sneeuwen? Jaja, zal ik dan kunnen zeggen, kijk maar eens hier naar deze opname. Ok, met zo'n webcam is dat natuurlijk maar onnozel, maar 't is een opname hé. Niet lachen met dat stom bakje, want het werkt!

In maart nog sneeuwen, wie had dat nu gedacht??? Alle winkels hebben intussen een zomercollectie voor het raam liggen en het vriest dat het kraakt! Grrrr ... brrrrrrrr.... Maartse buien, aprilse grillen zeggen ze daar dan tegen. Het is wel minder gelachen voor de winkeliers, want wie koopt nu nieuwe zomercollectie? Lichte pulletjes, t-shirts, 3/4 broeken, zomerbroeken, etc ... Maar ik ben ervan overtuigd dat het na deze week afgelopen is met de winter en de temperaturen zullen stijgen en we gauw lente zullen krijgen. Kan ook niet anders hé. Het kan geen winter blijven. En wat de opwarming van de aarde betreft? Afgelopen week viel daar in elk geval niet veel van te merken. Koud koud koud, brrrrrrr ....

Wat er nog vandaag op het programma staat? M'n PC's ordenen. PC 1, dat is deze die in de keuken staat. Daar moeten alle e-mails vandaag nog op gearchiveerd worden (ai ai een stuk of 300). PC 2, dat is de PC in de living, waar al een beetje muziek op staat. Zo'n 20 000 liedjes in mp3 (320 kbps) komen daar op. Dat zijn allemaal legale nummers voor diegene die aan de legaliteit moesten twijfelen. Want de dag van vandaag zitten ze er bij Sabam niet mee in om opdracht te geven tot huiszoekingsbevel en pc's te controleren op illegale mp3's. Privacy? Ne mens heeft tegenwoordig helemaal geen privacy meer. De parketten schrijven huiszoekingsbevelen uit alsof dat allemaal niets is. Enfin, ik heb er nog geen gehad, maar hoe meer je hebt aan muziek en met internet bezig bent hoe meer ze je viseren. De internet-polies. Men mag me controleren. Ik heb niks te verbergen. Alleen sta ik op m'n privacy en zeg hen dat dat hier niet de zoete inval is. Ik weet ook dat er veel over mij verschijnt. Heel wat stemmingmakerij. Gebaseerd op aangedikte verhalen en grove leugens. Enfin soit! Wat komt nog allemaal vandaag? De laptop moet ook nodig eens gecheckt worden. Heb daar al niet meer op gewerkt sinds een jaar en wil eens weten wat er daar nog in de documenten zit. Wanneer dat gedaan is, ga ik nog wat verder werken in de winkel. Ja, ook daar staat een PC. Ge ziet, ne mens kan tegenwoordig echt niet meer zonder PC. Alles draait of werkt daar op.

Wou ook wel gaan langlaufen vandaag, maar 'k heb nog teveel werk liggen. En m'n hoofdactiviteit is nog steeds m'n zaak. Radio en internet komen op de tweede plaats. Woensdag komt de etalagiste en tegen dan wil ik alles tip top in orde hebben in de winkel. Heb overigens veel zin om te werken in 2005. Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb er gewoon lekker veel zin in. M'n partner steunt me in alles wat ik doe en dat is een heerlijk gevoel. Ik weet wel dat er soms mensen zijn die van alles op het internet schrijven over mij, maar dat is te wijten aan jaloezie en afgunst. Laat me verdorie toch eens ademen en leven zoals elke mens een recht heeft op bestaan. Ik zeg toch ook niet dat anderen niet mogen leven? Dus, aan diegenen die altijd alles over me weten: een welgemeende ****. Juist! Overigens zijn het steeds dezelfde pipo's die één en ander weten over anderen. Ze kicken daar blijkbaar op.

Voor de mensen die niet weten wat gedaan. Test nog eens uw kennis van de ons omliggende steden. Het begint alvast met de vraag: "Waar ligt Berlijn?". Moet je dus vervolgens met die dart de plaats aanduiden. Veel succes.

En wat de Raad van State betreft, daar vertel ik volgende keer nog wel eens iets over. Moet nu verder. Hou U goed. Doei doei.

Koen Godderis

Zondag 06 Maart 2005

 
©2002 Koen Godderis