Internetradio via Viddi Radio Player  

Via internet zijn duizenden radiostations te beluisteren. Veel mensen vinden het opzoeken en aan de gang brengen van deze stations echter vaak veel werk. Voor hen is er nu een oplossing: Viddi Radio Player. Een gratis programma, vrij van reclame, waarmee je direct meer dan 1.250 van de populairste radiozenders kunt beluisteren.

Het enige wat je hoeft te doen is een leuke zender selecteren in de Radio Player en het station begint te spelen. Zoeken kan per land of per genre. De beste stations kun je in je persoonlijke favorietenlijst zetten.

Informatie over de spelende artiest wordt getoond en met één muisklik op de Player kan je naar de website van het betreffende radiostation springen. Hier vind je vaak ook meer informatie over de playlist. Ook kan je met één klik naar de artiesten-database van Amazon.com springen.

Stations in alle soorten en maten, en uit alle landen, zijn in het programma opgenomen. Helaas is het niet mogelijk zelf radiostations aan de lijst van Viddi Radio Player toe te voegen. Je kan de gegevens wel opsturen naar de makers, die deze dan in de lijst opnemen.

KG-redactie

bron: Digizine

Vrijdag 13 Juni 2003

 
©2002 Koen Godderis