Massale belangstelling voor radio1fm

Het gaat goed met het Westvlaamse nog op te richten station radio1FM. Zowel de kwaliteit als kwanteit van de kandidaat-medewerkers overstijgen alle verwachtingen. Zowel oud-medewerkers van diverse Westvlaamse populaire radiozenders uit de jaren 90 als nieuwe mensen hebben zich intussen aangemeld. Door de massale belangstelling worden wij verplicht om een uniform invulformulier op te stellen en naar elke kandidaat te sturen. Zo loopt het voor ons gemakkelijker om het bos nog door de bomen te kunnen zien. Kwestie van nu al enigszins een goede structuur in het station te brengen.

Alle mensen die hun belangstelling al lieten blijken, mogen ten laatste tegen 'zondag 15 juni' een invulformulier in de electronische bus verwachten. Wij van 1FM staan er op dat deze gegevens strikt vertrouwelijk behandeld worden en geenszins ook maar enig ge(mis)bruik van deze gegevens buiten radio 1FM zal gemaakt worden. Bij het formulier mag je alvast nog een woordje uitleg over het station zelf verwachten. De kandidatuur is volledig vrijblijvend en is GEEN contract. De interesse kan zolang geen verbintenissen worden aangegaan steeds ingetrokken worden. Mogen we wel vragen dat enkel mensen die 100% geïnteresseerd zijn hun kandidatuur stellen? Zo is het makkelijker om nu al een vrij stabiel strategisch plan uit te werken.

Verder is de site www.radio1fm.be in volledige opbouw. Hierop zal je de komende dagen alles terugvinden wat met het station te maken heeft. Voor kandidaturen, die je nog steeds kunt opsturen, moeten we het voorlopig nog doen met volgend adres: radio1fm@koengodderis.be . Logischerwijs komt daar ook verandering in en wordt het domein eerstdaags radio1FM. Wij danken nu al iedereen voor de interesse en het vertrouwen in het station. Over het format zelf kunnen we kort zijn. Het zal heel toegankelijk gebracht worden met veel ruimte voor creativiteit van de presentator. Het is de bedoeling om alle gepresenteerde uren live te brengen. Radio1fm wordt evenwel geen station zoals die nu reeds in Vlaanderen op fm te beluisteren valt. 1fm wordt wel degelijk een radio waar iedereen op zat te wachten en de nodige brokken zal maken in het radiolandschap. We gaan er met z'n allen voor!

Donderdag 12 Juni 2003

 
©2002 Koen Godderis