Sportverslaggevers gezocht in W-VL

Je kent ze wel, de mensen die met veel plezier op zondag een sportevenement gaan bijwonen en dan met nog veel meer plezier hun verhaaltje weten te vertellen. Via pen en papier of op de radio. Wat wil nu het toeval? Wij zijn op zoek naar nog meer mensen die op zondagnamiddag een gaatje vrij hebben om hun verslag te doen of om de uitslag door te bellen naar de radio.

Zo zal radio 1FM, kandidaat voor een regionale licentie in West-Vlaanderen, op zondagnamiddag heel wat aandacht besteden aan sportverslageving. Om nog beter te doen dan de concurrentie zullen de regionale en nationale voetbaluitslagen niet om kwart voor zes, maar om half zes gebracht worden. De correctheid van de resultaten zal hier niet onder te lijden hebben. In tegenstelling tot radio 2 zal 1FM ook de uitslagen van 2de, 3de en 4de provinciale meegeven. Niet alleen krijgt de luisteraar de uitslagen een kwartier eerder, maar ook 'volledig'. Na verloop van tijd ziet geen enkele luisteraar dan nog een reden om een kwartier later ergens anders af te stemmen.

Intussen kunnen we melden dat de belangstelling om mee te werken aan de regionale zender zó groot is dat er een uniform aanvraagformulier komt voor mogelijke medewerkers. Dit is geen procedure om een schifting te maken, want wij zijn er van overtuigd dat op elke plaats wel mensen inzetbaar zijn, maar om een duidelijk overzicht te hebben van hoe de totale structuur van het station er binnenkort moet gaan uitzien. De gegevens van de kandidaten zijn en blijven uiteraard strikt vertrouwelijk. Verdere kandidaturen op onderstaand mailadres:

radio1FM@koengodderis.be

KG-redactie

bron: radio 1FM

Woensdag 04 Juni 2003

 
©2002 Koen Godderis