Koen wil radiolicentie voor W-Vl.

West-Vlaming Koen Godderis maakt dezer dagen werk van een regionale zender voor West-Vlaanderen. Aanvankelijk was het de bedoeling om een stadsradio voor Roeselare te maken, maar aangezien Koen zelf met zowat elke West-Vlaamse commerciële radiomaker doorheen de jaren samenwerkte, wil hij dit nu vertaald zien naar geen lokale maar regionale samenwerking. Het is in eerste instantie de bedoeling om iedereen waar hij indertijd mee samenwerkte opnieuw aan te spreken.

Koen is in eerste instantie niet zozeer op zoek naar een financier of mediapartner hoewel die zich uiteraard ook zelf mogen aanmelden, maar naar het samenbrengen van de content voor het station. Mensen die zich aangesproken voelen, mailen als de bliksem naar onderstaand mailadres. Voorlopig liggen al enkele namen voor overdag en in het weekend vast. Maar er zijn daarnaast nog ontzettend veel mensen nodig. Wie zich geroepen voelt om als dj, technicus, gewone medewerker voor bijvoorbeeld promotie of feestjes, muzieksamensteller of nieuwsanker te willen meewerken aan een dynamisch station met een toegankelijk format stelt zijn/haar kandidatuur zo snel mogelijk! Het dossier is dan des te sneller afgewerkt.

Ondertussen zullen de nodige contacten gelegd worden met eventuele financiers of mediamaatschappijen. Doelstelling is het absolute marktleiderschap in West-Vlaanderen door een combinatie van ervaring, radio-feeling, talent, regionale voeling, goede bedrijfsstructuur, dynamische sales en een goed radioproduct. In tegenstelling tot wat wordt beweerd, zullen de regionale zenders wel financieel overleefbaar zijn en zelfs een bedreiging vormen voor stations als radio 2 of Donna, maar dan wel mits een combinatie en optimalisatie van eerder genoemde factoren.

E-mail:

radio1fm@koengodderis.be

KG-redactie

Dinsdag 03 Juni 2003

 
©2002 Koen Godderis