koengodderis.be vs radiopagina.com

De kogel is door de kerk. Radiopagina.com wordt de naam van een nieuwe startpagina voor Vlaanderen en Nederland. Let wel een 'complete' startpagina waarbij je niet meer zult moeten zappen van de ene site naar de andere.

Radiopagina.com zal een aaneenhechting worden van radiosites iradio.be (Vlaanderen) en radio.nl (Nederland). Daarnaast komt ook nog een ander initiatief dat nauw zal samenwerken met deze site. Namelijk een complete site enkel en alleen voor vacatures binnen de Vlaamse en Nederlandse media. Er wordt ondertussen nog onderhandeld voor actueel nieuws op de site.

Elke site zal binnen radiopagina.com de aanvulling vormen op de andere site. Het zal dus vooral een stevig en volledig media-machtsblok worden.

Ook is gedacht aan een heuse kantoorpagina. Op kantoor zal je niet langer zonder muziek zitten, maar zijn 2 vaste radiostations geïntegreerd op de site. Dat zijn MaevaFM en radio-enjoy.be.

Daarnaast nog tal van andere bedrijvigheden die zullen worden geïntegreerd. Voor wat koengodderis.be van nu betreft, gaat deze site ook op in radiopagina.com.

Komende dagen en weken zal deze site dus grondig wijzigen. Alle partijen zijn er klaar voor om een heel sterk team te vormen dat ongetwijfeld de nodige commerciële successen zal boeken. En dat in een Vlaams-Nederlands kader.

Het hostingbedrijf Lazernet blijft hoster.

Wij houden u op de hoogte.

KG-redactie

Maandag 28 April 2003

 
©2002 Koen Godderis