Moppentrommel (2)

Onder het motto: A good joke a day keeps the doctor away! Allez vooruit, laat je maar eens goed gaan. Moppen insturen op dit adres: moppen@koengodderis.be

Wat is datteuh?

Twee homo's komen van een partykeuh en willen thuisgekome nogeens goed fuiveuh... De ene loopt naar een kastekeuh, neemt een pottekeuh met een doorzichtig wit zalfkeuh en wrijft dit over zijn piemelkeuh... De andere vraagt waar dattem in godsnaam mee bezig is. "Dat is Vaseline en dat is goed voor uw poepekeuh...". Na de ene zijn daad loopt nu ook de andere naar het kastekeuh, neemt een pottekeuh met een doorzichtig blauw zalfkeuh en wrijft dit ook over zijn piemelkeuh... "Wat is datteuh ?" vraagt de ene... "Dat is Vicks en dat is goed voor uw keelekeuh...".

Overspel van oude vrouwtje

Trouw aan haar gewoonte, gaat een oud vrouwtje naar de ochtendmis, wanneer plots de pastoor zegt: Dat al diegenen, die deze week hun partner bedrogen hebben naar voor komen. Het stokoude en slechthorende vrouwtje vraagt aan haar gebuur: Wat zegt mijnheer de pastoor? De man geeft haar een antwoord: Hij heeft gezegd: al diegenen die een muntbolletje willen, moeten naar voor gaan. Het oude vrouwtje, steunend op haar wandelstok, zet zich met veel moeite recht. De totaal verwarde pastoor roept haar toe: U? Mevrouw? Op uw leeftijd, ben je niet beschaamd? Het is niet omdat ik geen tanden meer heb, dat ik niet in staat ben af en toe een te zuigen, weet U.

Zakenman en secretaresse in bed

Een zakenman gaat met zijn secretaresse naar een congres. Helaas had hij niet gereserveerd voor een kamer. In het hotel is er echter nog maar 1 kamer vrij. Na overleg met zijn secretaresse besluiten ze de kamer toch te nemen. 's Avonds na het congres liggen ze met z`n tweeën in bed en hij krijgt toch wel zin in haar. Maar denkt bij zichzelf: ik moet het wel subtiel aanpakken. Dus zegt hij. DE AANDELEN GAAN OMHOOG. Waarop zij antwoordt: " DE BEURS IS GESLOTEN!". Shit denkt hij das jammer. Maar na 15 min. probeert hij het nog eens. DE AANDELEN GAAN ECHT STIJGEN. Waarop zij denkt, ik heb echt geen zin en zegt: DE BEURS IS NOG STEEDS GESLOTEN. Shit dat is jammer. Na een kwartier krijgt de secretaresse toch wel zin en zegt " DING DONG. DE BEURS IS GEOPEND!". Waarop hij zegt: " SHIT IK HEB NET ALLE AANDELEN VAN DE HAND GEDAAN.

Het bevroren kieken

Een man komt na het weekend op z'n werk aan met een kanjer van een blauw oog. Zijn werkmakkers:"Ahwel ergens rammel gehad!!" Nee, mijn vrouw heeft me geslagen met een bevroren kieken!" zegt de man. De werkmakkers: "Met een bevroren kieken??" De man"Ahwel ik zag mijn vrouw voorover gebogen aan de diepvriezer staan en kon me niet houden, trok haar rok omhoog, haar slip opzij en stoemp, stoemp ... en in ene keer patat ! slaagt ze daar met een bevroren kieken. De werkmakkers: "Ale joeng heeft die dat dan nie graag?" De man: "Jawel, heel graag maar niet in den Aldi."

Alle vrouwen al gehad.

Een man staat op straat te praten met zijn buurman. Op het einde van het gesprek gaat hij naar binnen en zegt tegen zijn vrouw: "Amaai die van hiernaast is nogal ne stoefer. Die beweert dat hij alle vrouwen van de straat al gehad heeft behalve één." Waarop de vrouw: "Dat zal dan wel die preutse trut van hier rechtover zijn!"

Ingestuurd door Michel Vansteenwegen

Zaterdag 25 December 2004

 
©2002 Koen Godderis