Koen's weekboek 13 sept 2004

Hallo,

de week zit er weer op. Morgen dinsdag eerste dag van de werkweek, maar ben van deze morgen ook bezig geweest hoor.

Om 6u00 opgestaan, vlug ontbijt genomen, vriendin een lieve kus en knuffel gegeven en vertrokken naar huis om één en ander te doen in de zaak.

't Was eigenlijk wel best een leuk weekend zo met ons tweetjes samen. En hou ook van haar kunstwerken. Vandaar dat ik afgelopen weekend een schilderij van haar heb gekocht. Kon dat niet laten hé. Zo'n schoon prijsje voor een kunstwerk van haar. Het werk zal hier alvast een speciaal plaatsje krijgen in huis. Ben nog aan het twijfelen. Achter m'n bureau, of eerder aan de eettafel? We'll see! Dat kunstwerk is trouwens één van de vele die zij momenteel exposeert in Oostende. Vond dit werk één van de betere, hoewel onze kunstenares veelzijdig is en over alles en nog wat werken maakt. Het desbetreffende schilderij zou een zandschilderij zijn. Vraag mij geen verdere details, want ik zit niet aan de academie zoals zij al jaren wel doet.

Het weertje is buiten ook helemaal gekanteld. Dat is eigenlijk niet zo erg, want dan kunnen we het binnenshuis des te gezelliger en knus maken. Elk seizoen heeft zo zijn charmes.

Enfin, ik ga jullie laten, heb nog vrij veel te doen. Heel veel liefs en het beste.

Koen Godderis

Maandag 13 September 2004

 
©2002 Koen Godderis