Cees van den Brink (10FM) overleden

Met bijzondere droefenis hebben wij hier zonet vernomen dat radio 10FM-dj Cees van den Brink, ook wel eens 'vrolijke Cees' genoemd, plots van ons is heengegaan. Dinsdag 25 maart wordt Cees begraven.

Cees is niet meer ...

Hoe is dat nu mogelijk?

Nee, Cees is er nog wel! Cees moet er zijn. De man die in het weekend tijdens de nacht altijd 'op de rand van je bed kwam zitten'.

Een kille stilte valt in vele huiskamers. Nee Cees is niet meer. Er vallen heel wat tranen ... tranen van onbegrip ... zo jong en nu al van ons heengegaan ...dit is niet eerlijk! Cees hield niet van oneerlijke mensen en als er dan al een God zou zijn, waarom dan iemand als Cees nu al van ons wegnemen? Dat is pas oneerlijk!

Op de website van radio 10fm is intussen een condoleance-register geopend. Daar staat nogmaals te lezen wie Cees wel echt was. Een man met een warm hart, altijd vrolijk, altijd in voor een grap, ... het doet bij veel mensen pijn ... pijn dat Cees er niet meer zal zijn.

Cees vond in radio z'n grote passie (hoewel dat aanvankelijk de gitaar was) en had zelf een opnamestudio in Ermelo genaamd 'Studio Cees van den Brink'. Hij deed productie gesproken radiocommercials alsmede eindproductie voor audio- bewerking van kabelkranten en nasynchronisatie van tv- commercials.

Zijn lievelingsplaat was The Living Years van Mike & The Mechanics. Dit geluid zal ongetwijfeld weerklinken morgen tijdens de begrafenis ...

Persbericht 10FM:

Radio 10 FM-deejay Cees van den Brink is donderdag 20 maart overleden. Cees van den Brink werkte 7 jaar voor Radio 10 FM. Hij combineerde zijn radiowerk met een full-time baan bij KPN.

Het afgelopen anderhalf jaar presenteerde Cees van den Brink zijn programma's op vrijdag- en zaterdagnacht van 00:00 tot 06:00 uur. Cees was 'typisch Radio 10': 'Altijd vrolijk en ongecompliceerd. En zo leek Cees zelf ook te zijn. We zullen Cees verschrikkelijk missen.' Cees van den Brink is 45 jaar geworden.

www.radio10.fm

http://www.radio10.fm/?deejays/dj_cees

http://www.radio10.fm/site/sound/jingles/cees_van_den_brink.mp3

Namens de volledige redactie willen wij ons medeleven betuigen aan alle mensen die Cees lief hadden.

Sterkte!

KG-redactie

Maandag 24 Maart 2003

 
©2002 Koen Godderis