Vrijdag scheidt Bryan Ferry 

Twintig jaar waren ze getrouwd, maar nu is het over tussen de steenrijke Bryan Ferry (57) en z'n vrouw Lycy Helmore (42). De voormalige zanger van Roxy Music is verliefd op de 21-jarige Katie en scheidt daarom vrijdag van z'n vrouw Lucy.

Het fortuin van Ferry wordt geschat op zo'n 40 miljoen euro en het ziet er naar uit dat het allemaal heel snel moet gaan. De oorzaak van de scheiding is niet duidelijk, maar insiders beweren dat het huwelijk al een tijdje uitgeblust was en Bryan z'n toevlucht zocht bij de 21-jarige Katie. het koppel leefde al een tijdje naast mekaar en de vraag om te scheiden zou wederzijds zijn.

Bij scheiding wil Lucy het behoud van haar huis te Londen, waarde 9 miljoen euro en 350 duizend euro per jaar. Het vermogen van Lucy wordt bij scheiding op zo'n 15 miljoen euro geschat.

De scheiding zal volgens experten maanden duren alvorens het allemaal voorbij is. Ferry hoeft vooralsnog niet te rekenen op een zeer snelle afhandeling van de scheiding. Ferry werd ook gevraagd z'n 4 kinderen van het nodige schoolgeld te voorzien.

Als de scheiding doorgaat wordt het één van de grootste financiële scheidingsovereenkomsten uit de Britse geschiedenis.

KG-redactie

bron: the Sun

Vrijdag 21 Maart 2003

 
©2002 Koen Godderis