Koen's weekboek 14 dec. 2004

Helaba,

ondertussen al een dag of 10 geleden dat er nog een weekboekje verscheen. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen.

Want 'k weet dat m'n hevige weekboekjesfan en liefste vriendinnetje Wendyke dat hier allemaal controleert. Of het niet te lang duurt eer er een nieuwtje verschijnt, of het een schoontje is, patati patata ... Enfin, ik ben heel erg op m'n hoede hoor!

Niet alleen Wendyke doet control, maar ook nog iemand anders, namelijk mijn partner. Die ziet er de laatste tijd op toe dat ik op een treffelijk uur in bed kruip, want ik ben soms met geen stokken naar bed te krijgen. Dat is hier dus nog slechter dat de Polies. Op alles en nog wat control. Maar 't is nodig hoor, want dat is allemaal niet zo gezond. Laat eten, laat in bed, etc ... Ik heb beloofd om vanaf nu niet later dan 00u30 te gaan slapen. Voilà sè, dat noem ik nog eens m'n leven verbeteren.

Iets anders nu. Hoe heet die film ook alweer met Stany Crets over een meisje dat playbackt? Iedereen beroemd? Enfin, de advertentie (wekelijkse bundeling van advertentieblaadjes) van deze week, deed me daaraan denken. Iedereen is zo een beetje beroemd hé, want als ik zie hoeveel meisjes daarin staan die ik ken, haleluja. Zo bekeek ik dat eens vluchtig en zag al meteen drie meisjes modelleren. De advertentiebabes gaan we ze maar voor het gemak noemen.

De eerste advertentiebabe is echt een lief meisje met het hart op de juiste plaats. We kennen mekaar heel goed ... euh ... verder geen commentaar (hèhè). Maar sinds hoe lang kennen we mekaar? Hmmm ... een jaar of 10. Onze wegen zijn doorheen de jaren een paar keer gekruist en dat was steeds aangenaam.

Het tweede meisje modelleerde vorige zomer met kledij uit mijne shop en is blijkbaar inmiddels al in het wereldje terecht gekomen. Heel leuk!

En ten slotte de derde advertentiebabe zie ik niet zoveel, maar toch wel iedere keer wanneer er de collecties zijn van een bekend badpakmerk. Dan modelleert ze de badpakken terwijl de orders worden opgenomen. Zal haar ne keer zeggen dat ik haar gezien heb in de blaadjes. Voor alle duidelijkheid betreft het het linkse meisje met topje van 22 euro.

Zo zie je maar, heel leuk om die mensen in de reclameblaadjes te zien staan.

En hoe zit het met U beste lezer? Ook zo'n model? Ha ja, ik weet het niet hé wie de lezers zijn van dit weekboek. Maar het is uiteraard niet alleen de uiterlijke schoonheid die telt, maar ook de innerlijke! Hoewel een beetje uiterlijke schoonheid best meegenomen is zeker?

Ah, maak je geen zorgen als je nog geen lief hebt, op ieder deksel past een potje. Dat zegt men toch ...

Tot volgende week schoonheden!

Koen Godderis

Dinsdag 14 December 2004

 
©2002 Koen Godderis