Jimfmlimburg.be in rouwstemming: 'we zullen je missen Jim' 

Naar aanleiding van het niet doorgaan van het project JimFM werd de site Jimfmlimburg.be iets aangepast. Men is er in rouwstemming.

Volgend hierop een reactie van iemand die op de begrafenis aanwezig was.

Beste serene rouwende genoten,

het is inderdaad heel spijtig, nog zo jong en nu al overleden. Het is niet eerlijk. Nog niet eens mogen proeven van het echte leven, laat staan de tijd gehad om volwassen te worden en reeds begraven ... snik snik snik ...

De roep om een rouwregister is dan ook heel groot wanneer je de website www.jimfmlimburg.be bezoekt. Maar een rouwgregister ... is er blijkbaar niet.

Daar had minstens een priester mogen bij staan die plechtig het heengaan van een ongeboren kind bezegend. Een priester die de laatste sacramenten toedient? Nee, dat niet, Jim was nog niet eens geboren.

Maar als we de begraafplek zien van Jim is het niet eerlijk, eerlijker was geweest om het volledige slagveld te laten zien dat veel wegheeft van een oorlogskerkhof. Naast Jim hadden we graag de rustplek van Mango gezien en ook van Topradio. De lijken die in de graftombe liggen van deze 2 stations zijn niet meer bij te houden. Eén voor één werden ze de nek omgewrongen.

Er is geen weg meer terug. VMMa lijdt aan een ziekte, de ziekte van 'incompetentie', moeilijk te behandelen, laat staan te genezen. De kanker is al uitgezaaid. Als personeelslid ga je er vroeg of laat aan kapot. De machteloosheid knaagt.

Trouwens, waarom mocht de grafkelder van de ganse VMMa er niet bij? Q-music is ook geen lang leven meer beschoren en de VTM, als het zo doorgaat zoals men de laatste jaren bezig is, daar sneuvelen ook nog een pak personeelsleden.

Innige deelneming.

Rust zacht sssssssttttt ....

Vanwege iemand die op de begrafenis was ...

KG-redactie

Zaterdag 08 Maart 2003

 
©2002 Koen Godderis