Verkiezingskoorts: na 10 duizend stemmen haalt Vlaams Blok 28%

Het mag dan misschien wel leuk zijn om eventjes een verkiezingspoll op het net te plaatsen. Het wordt echter minder leuk voor de partijen wanneer reeds 10 duizend mensen hun unieke stem uitbrachten.

Vlaams Blok lijkt aan een triomftocht bezig. Net als de website politicsinfo.net toont nu ook met meer dan 10 duizend stemmers op de teller msn.be aan dat het Vlaams Blok wel eens voor een gigantisch resultaat bij de komende verkiezingen op 18 mei zou kunnen zorgen. Ook het Appel van Ward Beysen scoort goed. VLD is de tweede grootste.

Krijgen we in Vlaanderen op 18 mei hetzelfde resultaat als wat de LPF deed in Nederland? Als we de poll mogen geloven, JA!

We wensten nog even te testen of de dochter van Bill Gates en Microsoft zo slim waren elke unieke IP te onthouden opdat je geen 2 keer zou kunnen stemmen. En inderdaad, 1 keer mag je je stem uitbrengen, niet meer. Foei voor diegenen die het 2 keer probeerden!

De Standaard, VRT en La libre houden regelmatig opiniepeilingen aangaande 18 mei. Deze resultaten worden dan heel breed uitgesmeerd in de media. Als je weet dat hier telkens maar 1000 mensen worden ondervraagd ... dan weet je het wel.

Vóór onze heren politici in paniek schieten. U hebt nog zo'n 2 maanden de tijd om fantastisch werk te leveren. Geef Paul Marchal een tolk, geef ons 2 maanden afschaffing van de BTW, ... 't is maar een ideetje hé.

Aan alle Vlaamse politici, nog een succesvolle campagne toegewenst!

Resultaten www.msn.be -poll van 6 maart 2003. MSN.be telt elke dag 300 duizend unieke bezoekers (cijfers CIM).

KG-redactie

Donderdag 06 Maart 2003

 
©2002 Koen Godderis