Page 3 girls steken soldaten een hart onder de ... broeksriem!

Het mag dan wel niet gebruikelijk zijn om bij ons op de derde pagina van uw geliefde krant een blote tiet terug te vinden. In veel andere landen is het sinds jaar en dag 'traditie' pur sang.

Wie weet zich nog Samantha Fox te herinneren met hits als 'touch me' of 'nothing's gonna stop me now'? Weet dan ook dat Sam ooit als page 3 girl poseerde en dit voor haar de springplank vormde naar de eeuwige roem. Om u maar te zeggen dat page 3 girls in andere landen zoals Engeland en Duitsland al lang een dagelijkse gewoonte zijn geworden.

Geef toe, we zien het hier nog niet direct gebeuren op de derde pagina van het Laatste Nieuws of De Standaard, of for god sake uw wekelijkse parochieblad ...

Dinsdag staan alvast een paar page 3 girls te poseren in de Engelse krant The Sun. Niets ongewoons zou je zeggen, ware het niet dat voor deze keer meerdere meisjes poseren en dat dan nog in leger ... euh eva-kostuum. De meisjes doen het om de jongens (en dan vooral de Engelsen) een hart onder de riem te steken. Hoewel wij vinden dat dit eerder neigt naar ... euh 'broeksriem'.

www.thesun.co.uk

KG-redactie

Dinsdag 04 Maart 2003

 
©2002 Koen Godderis