Andre Hazes en vrouw Rachel na 12 jaar uit mekaar

De Nederlandse charmezanger André Hazes (52) woont sinds kort niet meer samen met z'n vrouw Rachel (33). Het koppel zegt na 12 jaar huwelijk uit mekaar te zijn gegroeid. Hazes heeft samen met z'n vrouw Rachel 2 kinderen, Roxeanne en André jr.

André heeft intussen hun huis aan de Vinkeveense Plassen verlaten en verblijft nu in een hotel. Of Rachel en Andre ooit weer samen zullen zijn, is niet echt denkbeeldig. Voor Rachel is de breuk definitief, maar André beweert de deur nog op een kier te laten.

"Ik ben er kapot van", verzucht Hazes. "Misschien tegen beter weten in, maar ik zal er alles aan doen om het tussen ons weer in orde te krijgen. We hebben elkaar tot het eind van de week de tijd gegeven om er goed over na te denken en alles op een rijtje te zetten."

Rachel van Galen, zoals Hazes vrouw met haar volledige naam noemt, behartigt voorlopig nog alle zakelijke belangen van André.

Hazes scoorde in de jaren 80 een mega-hit met 'een beetje verliefd'. Ook 'zeg maar niets meer, ik ga wel weg als je dat wilt' was een hit, hoewel dit nummer nu een heel speciale betekenis dreigt te krijgen ...

KG-redactie

bron: 10FM showbizznieuws

Dinsdag 04 Maart 2003

 
©2002 Koen Godderis