Neuken doe je zo! Is het niet?

Mijn vriend wil dat ik hem pijp. Moet ik dat slikken? Wat doe je als je niet kan klaarkomen? Wat zijn de beste manieren om een orgasme te faken, zowel voor jongens als voor meiden? Maandagavond kom je er meer over te weten in 'neuken doe je zo'. Een programma met de bevallige Bridget Maasland op BNN.

Neuken doe je zo! is BNN's allereerste echte seksprogramma. Recht voor z'n raap, duidelijk, realistisch, een beetje geil en er mag best gelachen worden. Want seks heb je niet altijd onder de meest ideale omstandigheden met de meest ideale partner op de meest ideale plek. Dus: hoe doe je het als je dronken bent, welk standje is het beste, wat doe je als je niet kunt klaarkomen, hoe werkt dat met pijpen, welk voorbehoedsmiddel kun je het beste gebruiken en hoe moet je het eigenlijk doen?

Maandagavond is er de tweede aflevering van 'neuken doe je zo'!

In elke aflevering staat een bepaald thema centraal dat vanuit verschillende hoeken wordt belicht. Zo gaat Bridget (foto) op reportage en interviewt jongeren over hun ervaringen. Daarnaast praat Bridget in het onderdeel 'het fietsenhok' met een groep jongens en meiden over het onderwerp van die week. Het vrouwelijke cabaretduo ' de Bloeiende Maagden' neemt de seksualiteit op komische wijze onder de loep. Erotisch model 'Bo' neemt 'de techniek' voor haar rekening en laat zien hoe je kan pijpen, beffen, afrukken, vingeren en natuurlijk neuken.

24 februari: Versieren
3 maart: De eerste keer
10 maart: Klaarkomen
17 maart: Standjes
24 maart: Seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA´s)
31 maart: Vreemdgaan
7 april: Hoogtepunten

In de laatste aflevering zie je natuurlijk de hoogtepunten uit Neuken Doe Je Zo!

http://www2.omroep.nl/bnn/

Maandag om 22.00 uur bij BNN op Ned. 2.

KG-redactie

Maandag 03 Maart 2003

 
©2002 Koen Godderis