Boom-box voor de iPod

Nog een leuk product dat voorgesteld werd, is de iPod Hi-Fi, een luidsprekersysteem voor de iPod. Die krijgt zijn energie van de gewone netstroom of van 6 batterijen, zodat u hem bijvoorbeeld ook kan meenemen naar het strand. Ook hier kan u de Apple Remot afstandsbediening gebruiken.

De iPod Hi-Fi bestaat uit een geïsloeerde behuizing met twee speciaal ontworpen luidsprekers, waarbij trillingen geminimaliseerd, en de geluidskwaliteit gemaximaliseerd wordt zonder vervormingen. Er zitten handgrepen aan, om de Hi-Fi gemakkelijk te kunnen verplaatsen, en een voorkant die u kan verwijderen, plus een aux-ingang zodat u ook andere audio-apparatuur kan aansluiten.

De unit, ingebrepen Apple Remot, verwijderbaar voorpaneel, netsnoer en 10 universele dockadapters, kost 379 euro inclusief BTW. Wij vonden voor u een foto van de unit op het tweede adres. En een volledig verslag van de toespraak van Steve Jobs vindt u bij Endgadget. Sommigen vinden de prijs van 379 euro wat aan de hoge kant. Alles is natuurlijk relatief - als de klankkwaliteit hoog is, dan is die prijs best schappelijk. Volgende week worden in Brussel de nieuwe producten van Apple voorgesteld. Misschien kunnen wij de tijd vrijmaken om eens te gaan kijken - of liever: horen!

Nieuws: shinyshiny.tv, betanews.com, engadget.com

Bron: Netties.be

Donderdag 02 Maart 2006

 
©2002 Koen Godderis