Rod Stewart-week bij Contact 2

Vanaf maandag de 24ste februari krijg je opnieuw heel wat nieuwe dingen voorgeschoteld op Contact 2. Met oa een hele week lang Rod Stewart!

1) De ontwaakgast van deze week bij Marc Huylebroeck weet alles over 'wansmaak'. Daarom is hij ook het brein achter de 'Nacht van de wansmaak'. Nu donderdag in Leuven en vrijdag in Hasselt. Tekst en uitleg komt hij geven in De Vroegmarkt (06u - 09u) op Contact2. We hebben het uiteraard over JAN VERHEYEN. Ook vragen over Team Spirit, over de ochtenden van Jan en muziek die daar bij hoort. Jan liet ons al weten dat hij Soulsister, Lovin Spoonful en Scala wil horen. De ontwaakgast van maandag tot vrijdag om 6.45 en om 8.15 op contact 2 (goed idee)

2) Rockbrokken in De Avondmarkt bij Koen Vervremd.

maandag

1. THE SELECTOR : On my radio
2. BILLY JOEL : The piano man

dinsdag

1. THE OSMONDS : Crazy horses
2. TASTE : What’s going on

woensdag

1. GARY BROOKER : (No more) Fear of flying
2. MANFRD MANN’S EARTH BAND : Spirit in the night

donderdag

1. SOMETHING HAPPENS : Parachute
2. TALKIG HEADS : And she was

vrijdag

1. DAVID ESSEX : Gonna make you a star
2. ROACHFORD : Only to be with you

3) Een hele week lang: Rod Stewart op Contact 2.

Volgende week (24 – 28 februari) leren we de andere kant kennen van Rod Stewart op Contact2 : de zijdezachte kant die jazz-standards zoals You go to my head, These foolish things en It had to be you in een productie van sterproducer Phil Ramone een opsmukbeurt geeft. Elke dag hebben we trouwens één exemplaar van ‘It had to be you – The Great American Songbook’ –want zo heet de nieuwe CD van Rod Stewart, weg te geven. Luister naar De Vroegmarkt (06u – 09u), Broodje Gezond (12u – 14u) en De Avondmarkt (16u – 19u), en je verneemt er alles over.

KG-redactie

Vrijdag 21 Februari 2003

 
©2002 Koen Godderis