Wim Oosterlinck lanceerde nieuwe website van Studio Brussel

Tijden veranderen, mensen veranderen, radiostations en logo's veranderen. Dus ook websites. Op 30 oktober werd voor het oog van de wereld het nieuwe SB-logo gepresenteerd. Vier maanden later, op vrijdag 21 februari om 7u 's ochtends, staat er een nieuwe website die -in tegenstelling tot de 'oude' webstek- perfect aansluit bij dat nieuwe logo, én meer dan ooit Studio Brussel ademt.

Met alles wat je wil weten over programma's én hun presentatoren, now on air-informatie recht uit de studio, webcams en ons wereldwijde audiosignaal (Luister Live). Massa's muziekinfo, met het heetste popnieuws, albumbesprekingen, een lijst van nieuwe singles, exclusieve interviewfragmenten en on line sessies, concertverslagen, videoclips en talloze muziekacties. Maar ook films, dvd's, zotte weblinks en talloze tips uit het brede spectrum van cultuur & lifestyle. Een eigenwijze Studio Brussel-agenda van onze fuiven en tips om je uitgaansleven de schwung te geven die het verdient. Web-wedstrijden en een permanent hoge interactiviteitsgraad dankzij fora, nieuwsbrieven, mailforms, polls en een populaire chatbox. Dit alles samengegoten in een heldere, duidelijke structuur op basis van 5 kleuren, waar je alles makkelijk en in een oogopslag te vinden is.

Want ook op het Internet is en blijft ons uitgangspunt meer dan ooit - de beste muziekzender zijn van hier tot in Tokyo.

Luister on line dus, en wel vrijdagmorgen naar Wim Oosterlinck! Wim onthult een Grote Verrassing... Is Metallica de verrassingsact op StuBru.Uit? Komt Jan Hautekiet terug als baas van Studio Brussel? Zal Wim zich laten kaalscheren tijdens de uitzending? Zal Heidi voor één keer al haar poesjes meebrengen? Neen, Wim zal om 7 uur 's ochtends officieel de breedbandkabel doorknippen met de oude site, en het nieuwe artefact on line stampen, in aanwezigheid van -hoe kan het anders- Prins Filip en Koning Albert.

Persbericht: Studio Brussel

Link:

www.stubru.be

KG-redactie

Vrijdag 21 Februari 2003

 
©2002 Koen Godderis