Donnamour vanaf zondag met Evy Gruyaert en Ann Reymen

Ze zijn jong, succesvol en bloedmooi. Hou je vast voor deze twee meiden op zondagavond want ze zijn op zoek naar "hot dates", passie en pikante avonturen in Vlaanderen.

Van zondag 16 februari af loopt het nieuwe programma Donnamour met Evy Gruyaert en Ann Reymen. Donnamour moet het hebben van ondeugd en interactiviteit met de luisteraars. Het uitgangspunt: iedereen is op jacht, dus de jacht is open.

Elke week werkt Donnamour rond de Hot Shot, het centrale thema van de uitzending. In deze eerste aflevering wordt dat "de kunst van het flirten". Voorbeelden van andere Hot Shots : * Denken mannen echt om de zes seconden aan seks en hoe zit dat bij de vrouwen? * Werkt macht en bekendheid erotiserend? * Gaat de liefde van de man door de maag? * One night stands.

Oproep: Hebben luisteraars flirttips? Of haat je het als andere vrouwen flirten met je partner? Welke flirttechnieken winden jou op? Mail naar donnamour@donna.be en win een donnamour-flirtbox.

Donnamour draait geen verzoekjes meer van luisteraars. De muziek is hot en steamy, jong en opzwepend, R&B.: 'How many licks' - Lil'Kim feat. Sisqo, 'Let's go to bed boy' - Sarah Connor, 'Pretty hot in here' - Nelly.

Daten is "in" cfr. Ally Mc Beal en Sex in the City. Zelfs jonge twintigers doen steeds meer beroep op relatiebureaus. Daten is dus hot: de tijd van zielige eenzame hartenbureaus is voorbij. Romance is Big Business geworden. Net als het bestaande Smartdate en Easydate gaat Donnamour daten op de radio. De kandidaat krijgt geen zeven, maar slechts één minuut de tijd om te beslissen.

Oproep: Heb je een vriendin, zus of broer die dringend van de straat moet? Mail naar donnamour@donna.be. Donnamour haalt elke uitzending een kandidaat naar de studio en heel Vlaanderen mag mee daten! De kandidaat kiest zelf z'n ultieme date!

Elke week test Donnamour een seksperiment uit. Dat kan gaan van de Upper-dare party tot de Cake-parties in New York en Londen (populaire seksparties waar vrouwen de baas zijn en alles mogen). Of nog: verandert sexy ondergoed je gedrag? Een man trekt naar kantoor in een tijgerstring en een vrouw naar haar werk in jarretelles. Niemand ziet wat ze dragen, maar gedragen ze zich anders?

Seksuologe Mieke Mievis beantwoordt seksvragen van luisteraars, zoals: "Welk standje is het populairst bij de Vlaming?", "Waarom heeft een man vaak meer zin dan een vrouw?". Vragen kunnen gemaild worden naar: donnamour@donna.be

De origineelste luisteraars, daters en mailers kunnen een Donnamour-flirtpakket in hun bus verwachten. Daarin zit: Kamasutra Lover's Paintbox (eetbare tricolore chocolade bodypaint), strippoker en massageolie. Donnamour geeft ook DVD-boxen weg van haar grote voorbeeld "Sex in the City".

Huh? Prijzen? Beide dames een tong draaien, lijkt ons van de redactie een schitterende prijs. Het is tenslotte ook voor ons valentijnweekend!

KG-redactie

Vrijdag 14 Februari 2003

 
©2002 Koen Godderis